Válassza az Oldal lehetőséget

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért

A Hiseeu megoldásával kiépítheted az otthoni biztonsági rendszeredet.

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 1

Sokan keresnek rajtam valamiféle olcsó kamerarendszert. Általában találok is ilyet, de közel sem annyiért, amennyiért a Hiseeu csomagját megkapjuk most. Benne van 4 kamera és a beltéri egység, szóval lényegében teljes a pakk. De lássuk mit tud pontosan!

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 2

A legfontosabb, hogy a kamerák és a beltéri wifis, vagyis UTP kábel nem fog kelleni a használathoz. Azt azonban ne felejtsétek, hogy a kamerák igényelnek tápfeszültséget, szóval a vezetékezést nem fogjátok teljes egészében megúszni. Ami még kelleni fog, és a csomagban nem találod meg, a beltéri egységbe építendő merevlemez, amire a felvételeket rögzíteni fogod. Ahhoz, hogy kitaláld milyen kapacitású lemez kell kapsz segítséget a leírásban. Eszerint, egy négykamerás rendszernél, 60 napos rögzítési idővel számolva egy 3 terrás merevlemezt kell majd vsárolnod.

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 3

Ahogy a címben írtam, a beltéri egység nyolccsatornás, vagyis a csomagban kapott 4 fix kamera mellé telepíthetsz további négy darabot. Szerencsére a Hiseeu kínálatában ezer és egy féle kamera található, szóval meg fogod találni azt, amire szükséged lesz! A csomagban található 4 kamera tehát fix, nem forgatható. A szenzor ezekben 3 megapixeles (2304×1296 px), ami hasonló kategóriában megtalálható 2 megapixelhez (1920 x 1080 px) képest 50 százalékos képpontszám növekedést jelent. A tömörítés már H.264-es, hanem H.265-ös, ami egyrészől kisebb tárhely igényt jelent, más részről mutatja, hogy a hardver is erősebb az átlagnál, ha ezt a tömörítést ki tudja szolgálni.

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 4

A rendszer beállítását a beltéri egységen végezhetjük el. Ehhez csatlakoztathatunk monitort, egeret, van rajta Ethernet csatlakozó, amivel összeköthetjük a routerünkkel. A biztonságirendszer nagyjából azt tudja, amit egy ilyentől manapság elvárhatunk. A beltéri és a kamerák között 50 méter távolság lehet maximum és optimális esetben. A kamerák vízállóak, van infra LED bennük, amikkel sötétben kb. 30 méterig ellátnak.

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 5

A kamerákba hangszórót és mikrofont is építettek, így a kétirányú hang kommunikáció is rendelkezésünkre áll. Kapunk mozgásérzékelést is, ezzel együtt pedig emailes és/vagy push üzenetben érkezik a telefonunkra a riasztás. Ha már a telefonnál tartunk, természetesen van applikáció Androidra és iOS-re is, szóval a kamerák képe és az említett hangkommunikáció és riasztás a telefonunkon át érkezik hozzánk.

4 kamera, 8 csatorna komplett kamerarendszer 43 ezer forintért 6

Ezek a leírt képességek lényegen elvárhatóak egy mai modern rendszertől, és ebben a Hiseeu csomagja nem jeent nagy különlegességet. Ami miatt mégis érdemes szólni róla, hogy a mostani akcióban a megszokott 60 ezer pluszos ár helyett egy 43 ezres árat kaptunk, ami finoman szólva is csábító.  A csomag ráadásul lengyel raktárból jön, így a szállítás gyors, vámot és áfát pedig nem kell fizetnünk.

Ha úgy érzed szükséged van egy ilyen csomagra, akkor a A1D791BDFEA8 kuponkóddal 43 ezer forintért a tiéd lehet az alábbi hivatkozásra kattintva: A1D791BDFEA8 kuponkóddal megveheted a csomagot, benne egy 1 terrás merevlemezzel. A felár a lemez nélküli verzióhoz képest kisebb, mint a legolcsóbb hazai, 1 terrás merevlemez, szóval még ezen is nyersz egy kis pénzt itt:

Hiseeu 8CH Wireless NVR 4 kamerarendszer

Ha olyan csomagot szeretnél, amiben van kijelző is (vagyis nem kell monitort csatlakoztatni a beltérihez), akkor használd a AA9010D6F317 kuponkódot itt:

Hiseeu 8CH 3MP monitorral

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.