Válassza az Oldal lehetőséget

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

Zeblaze GTS 3 Pro elővételi akcióban kapható, ennyiért ajándék (lehet).

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

Az új Zeblaze GTS 3 Pro okosóra nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egy multifunkcionális eszköz, amely egészség- és fitnesz-követési lehetőségek széles tárházát kínálja. A készülék 1,97 hüvelykes, 415 x 505 pixel felbontású HD AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelynek fényereje akár 1000 nit is lehet. A kijelzőt Corning Gorilla Glass (üveg) védi a karcolásoktól és ütésektől.

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra 1

A Zeblaze GTS 3 Pro Realtek 8763EW chippel és BLE 5.2 Bluetooth verzióval van felszerelve, így kompatibilis az Android 5.0 vagy iOS 10.0 és újabb operációs rendszerekkel. Az óra teljes érintőképernyős kezelést kínál, és az FitCloudPro alkalmazással szinkronizálható, amely több nyelven is elérhető.

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra 2

Egészségügyi szempontból az óra folyamatos csuklóalapú pulzusmérést, napi pihenő pulzusszámot, SpO2 (véroxigén szint) mérést, vérnyomásmérést és légzési tréninget is kínál. A nők egészségével kapcsolatos információkat is nyújt, valamint alvásminőség-értékelést és kalóriaégetés-követést is végez.

Hatalmas AMOLED kijelzővel 8000 forintért a Zeblaze GTS 3 Pro okosóra 3

A fitnesz funkciók között számos sportág és tevékenység megtalálható, a sétától a futáson át a jógáig és a táncig. Az óra lépésszámlálót, állóidő-figyelőt és mozgásra ösztönző sávot is tartalmaz. Az akkumulátor kapacitása 260 mAh, amely tipikus használat mellett akár 7 napig, intenzív használat mellett 5 napig is képes üzemelni. A töltési idő körülbelül 1,5 óra.

Az óra IP68 vízállósági besorolással rendelkezik, így úszáshoz és zuhanyozáshoz nem ajánlott. A súlya csuklópánttal együtt 38,5 gramm. A csomag tartalmazza a Zeblaze GTS 3 Pro okosórát, egy töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet. Összességében a Zeblaze GTS 3 Pro egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú okosórát keresnek, amely nemcsak az időt, hanem az egészségüket és a fitnesz tevékenységeiket is képes követni.

Az óra kínai raktárból érkezik. Jelenleg a bevezető akció zajlik, ennek keretében juthatsz hozzá 8000 forintért. A szállítás várható kezdete október 28. így karácsonyra bőven itt lehet! Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Zeblaze GTS 3 Pro okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.