Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf újdonságok a cseh raktárban

BlitzWolf újdonságok a cseh raktárban

Pont a tegnapi cikk után esett be három új termék, természetesen kuponnal!

BlitzWolf újdonságok a cseh raktárban

BlitzWolf BW-FPE2 fülhallgató

BlitzWolf újdonságok a cseh raktárban 1

Az első a sorban egy füles. A szokásos “rxtrákat” tudja, vagyis van töltő/dokkolódoboz, van TWS funkció, az átlagnál nagyobb 13 milliméteres a membrán. A Bluetooth már 5.1, van AAC támogatás a jobb hangminőségért, a töltő Type-C szerencsére, és kapott víz elleni védelmet, IPX4 besorolásút. Egy töltéssel 3,5 óra zenehallgatás érhető el.

Látható hogy semmi extra, egy teljesen átlagos fülhallgató az FPE2, de szerencsére az ár ellensúlyozza az igazi extrák hiányat. A BGb688b4 kuponkóddal a cseh raktárból 11 500 forintért vehetjük meg, így még a borsos 1900 forintos szállítással is megéri az árát.

Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-FPE2 fülhallgató

 


 

BlitzWolf BW-WA3 Bluetooth hangszóró

BlitzWolf újdonságok a cseh raktárban 2

Nem egy apróság, hiszen 100 watoot tud ez a kocka kipréselni magából. Vannak RGB fények, nagy akkumulátor, TWS funkció, szóval amit elvárhatunk ma egy ilyen eszköztől azt tudja. A vízállóság IPX5-ös, a Bluetooth 5.0-ás, az 5000 mAh kapacitású akksi pedig akár 12 óra zenehallgatásra is elegendő lehet.  Zenét a Bluetooth mellett kártyán, USB meghajtón vagy kábelen is vihetünk rá.

A cuccot most a BGaf8dc3 kuponkóddal a cseh raktárból hozhatjuk el, az ára 37 000 forint, a szállítás ingyenes. Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

BlitzWolf BW-WA3 Bluetooth hangszóró

 


 

BlitzWolf BW-ANC6 fülhallgató

BlitzWolf BW-ANC6 - olcsó zajszűrős füles érkezett 2

A megszokott dolgokat kapjuk, olyanokat, ami ettől a kategóriától, bár ennél kicsit magasabb áron elvárható már. Aktív zajcsökkentés, amivel nem csak teljesen kizárhatjuk, hanem, ha úgy akarjuk (például az utcán közlekedve), a transparency mód segítségével be is engedhetjük a külvilág zajait. Ehhez természetesen kapunk plusz mikrofont a beszélgetésre szánt mikrofon mellé. A meghajtó membránja 10 milliméteres, maga a füles a hallójáratba illeszkedő forma.

A vezeték nélküli kapcsolatot Bluetooth 5.2-es csatolón keresztül élvezhetjük, aminél mindig érdemes kiemelni az alacsony késleltetést és az alacsony fogyasztást. Ha már szóba került a késleltetés, akkor említeni kell még a game módot, ami ultra alacsony késleltetést tesz lehetővé a játékok közben.

A fülhallgató természetesen rendelkezik töltő/dokkoló dobozzal is, ezt használva a zenehallgatási idő 18 órára tornázható fel (kikapcsolt zajszűrés esezén). A dokkoló amúgy a renderelt képeken jól néz ki, mutatós kijelző van rajta.

Végezetül az ár. A BGae49b8  kuponkóddal cseh raktárból tudjuk megrendelni, ahonnan elég magas a szállítás költsége. Mindent egybevetve, szállítással együtt a Blitzwolf fülhallgatója 15 600 forintba kerül az alábbi linkre kattintva:

BLITZWOLF BW-ANC6 FÜLHALLGATÓ

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.