Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-GC7 – klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt

BlitzWolf BW-GC7 – klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt

Dizájnban a BW-GC2-őt idézi, lengyel raktárból jön, és piszok olcsó.

BlitzWolf BW-GC7 – klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt

A Blitzwolf gamerszékei elég kedveltek, mert a Blitzwolftól megszokott módon jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk, mintha itthon vennénk hasonlót. Nálam 3 félr is szolgálatban van, így nyugodtan mondhatom megérik az árukat.

BlitzWolf BW-GC7 - klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt 1

A Blitzwolf BW-GC7 klasszikusnak mondható szabással rendelkezik. A forma, a kialakítás a BW-GC1-hez és GC2-höz hasonlít. Természetesen állítható a magassága, a GC2-höz hasonlóan állítható a kartartó magassága és szöge, a hátlap pedig 135 fokos szögig dönthető.

BlitzWolf BW-GC7 - klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt 2

Az ülőlap szélességét csak a combtámaszokkal együtt adta meg a gyártó, ez 65 centi, szóval maga az ülőlap valahol 55 és 60 centi között lehet. Ez nagyjából a megszokott méret egy gamer szék esetén. A terhelhetőségre sem kaptunk adatot, de ezeknél a székeknél ez jóval 100 kilogramm felett szokott lenni, a lábakra pedig egészen extrém értékeket adnak meg.

BlitzWolf BW-GC7 - klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt 3

Természetesen kapunk állítható magasságú derékpárnát, és kapunk fejtámlát is. Az ülőlap a képek alaján a puhábbak közül való, de aki ült már gamerszéken, az tudhatja, hogy így sem egy epedás kanapé, de egy gamerszék pont így jó.

BlitzWolf BW-GC7 - klasszikus gamerszék jóval 30 ezer alatt 4

A végére a lényeg. A széket most EU raktárból tudjuk megvásárolni, a BGEASTEUGC7 kuponkóddal, még pedig piszok olcsón, mindössze 24 500 forintot kérnek érte!

Szerencsére ez az ár nagyon jó, főleg, hogy a Banggoodnál megmaradtak az áfamentes szállítási módok is, így pont olyan feltételekkel vásárolhatunk a kínai és az európai raktárakból, mint a július 1. előtti vámszabályok szerint.

Ide kattins a vásárláshoz:

BlitzWolf BW-GC7 gamerszék

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.