Válassza az Oldal lehetőséget

Elgurult a gyógyszer 2. rész – Új roborock porszívó alig 100 ezerért?

Elgurult a gyógyszer 2. rész – Új roborock porszívó alig 100 ezerért?

Na jó, az a majdnem 100 ezer inkább 155 lesz, de ez is fura, mert itthon 200 ezerrért mérik.

Elgurult a gyógyszer 2. rész – Új roborock porszívó alig 100 ezerért?

A roborock Q7 az új rosozat tagja, igaz nem a csúcs, de az árához képest mégis az, mert nem kevesebb, mint 4200 Pa szívóerőt kapott. Igaz, ezen kívül sok érdekesség nincs, de csak azért, mert a roborocktól megszoktuk már a jót. Vagyis nagy az akkumulátor, egy töltéssel akár 240 négyzetmétert is ki tud takarítani, van rajta lézer, megkapta a roborock Smart Navi technológia 3-mas, vagyis új verzióját.

Elgurult a gyógyszer 2. rész - Új roborock porszívó alig 100 ezerért? 1

Nyilván sorolhatám még a rengeteg tulajdonságot, de nem teszem, amit egy mai középkategóriás géptől várhatunk az benne van, megfejelve persze a roborocktól egszokott térképezési képességekkel. Szóval az a helyzet, hogy a hazai legalacsonyabb 198 ezres árat egy picit túlzónak érzem, de a német raktárból mi nem is ennyiért, hanemmindössze 115 ezerért vehetjük meg. A vásárláshot használd a A5F2B359808F kuponkódot az alábbi linkre kattintva:

 

roborock Q7 Max robotporszívó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.