Válassza az Oldal lehetőséget

JIMMY PowerWash HW8 Pro – szülinapi akcióban félár alatt! – FRISSÍTVE!!!

JIMMY PowerWash HW8 Pro – szülinapi akcióban félár alatt! – FRISSÍTVE!!!

Mondanám, hogy brutálisan levitték az árát, de ez nem fejezné ki megfelelően ezt az áresést.

JIMMY PowerWash HW8 Pro - szülinapi akcióban félár alatt! - FRISSÍTVE!!!

A JIMMY PowerWash HW8 Pro is olyan gép, amiről készítettem tesztet, már csak azért is, mert azóta is használjuk. A párom szeretett volna egy ilyen gépet, szerencsére meg is szerette. Vannak ugyan plusz tanácsaim a használathoz a cikk elkészülte óta, de nem sok.

A zasszony imádja – Xiaomi Jimmy HW8 Pro elektromos felmosó teszt 26

Alapvetően hibátlan még mindig, a felmosás is, a porszívózás is tökéletes. Amire oda kell figyelni, hogy nem szabad benne sok időn keresztül vizet hagyni. A koszosvizes tartályba egyáltallán nem, mert a mocskos vz hamar bebüdösödik és elindul az erjedés, de hosszabb távon a tisztavizes tartályt is illik használat után kiüríteni.

A zasszony imádja – Xiaomi Jimmy HW8 Pro elektromos felmosó teszt 27

Vagyis ez kb. azt jelenti, hogy nálunk hati egy-két alkalommal van elővéve. Akkor fel van töltve a tisztavizes tartály, megcsináljuk a takarítást, utána kiöntjük a vizet mind a két tartályból, a koszosat nyilván alaposan el is mossuk. Így használva tavaly augusztus óta, tehát csaknem egy éve hibátlan a szerkezet.

A zasszony imádja – Xiaomi Jimmy HW8 Pro elektromos felmosó teszt 29

Ami miatt most érdekessé vált a gép, az egyértelműen az ára. Tavaly, a megjelenéskor nagyjából 100 szer forintot kértek érte. Megjegyzem, a dollár akkor majd 30 százalékkal kevesebb forintot ért, mint most, vagyis sacc/kb. olyan 300-350 dollár között kellett érte fizetnünk. A mostani akcióban, 380 forintos dollárnál az ára kuponnal mindössze 44 ezer forint, vagyis dollárban mérve 114 dollár.

A zasszony imádja – Xiaomi Jimmy HW8 Pro elektromos felmosó teszt 28

Ahogy látható a forintos ár kevesebb, mint a felére, a dolláros pedig a harmadára esett. Ennek oka, hogy jelenleg is tart a Geekbuying szüetésnapi akciósorozata, amiben ilyen brutál leárazásokkal is találkozhatunk!

Ha ki szeretnéd használni a lehetőséget, akkor a NNNGPVD kuponkódot használva itt megteheted:

Még olcsóbb lett, már az előző áron is ajándék volt, de most inkább már főnyeremény! Használd a NNNAnoni014 (vagy, ha ez kifogyott, akkor a NNNGPVD kódot) kuponkódot és az ár 40 ezer(vagy a NNNGPVD kóddal 44 ezer) forintra csökken!

JIMMY PowerWash HW8 Pro

Kattints ide: További akciók a Geekbuying 10. születésnapján

 

A cikkemet a porszívóról itt olvashatod: A ZASSZONY IMÁDJA – XIAOMI JIMMY HW8 PRO ELEKTROMOS FELMOSÓ TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.