Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] Kuponnal 22 ezer alatt a Xiaomi Redmi 5A telefon

[Kupon] Kuponnal 22 ezer alatt a Xiaomi Redmi 5A telefon

Ennyire olcsón még nem láttuk ezt a telefont, de érdemes sietni, mert elég kicsi az akciós készlet!

[Kupon] Kuponnal 22 ezer alatt a Xiaomi Redmi 5A telefon

A Redmi 5A a Xiaomi belépő szintű telefonja, amit jól mutat az is, hogy az árcédulán elég szerény összeget találunk. Ezzel együtt ez a telefon is igazi Xiaomi minőség, szóval, ha megbízható, de olcsó telefonra vágyunk, akkor érdemes megfontolni a beszerzését. Az alapár sem magas, eredetileg 25 ezer forintot kérnek érte, de ezen most tovább faraghatunk a GBphoneclear2 kuponkóddal!

Xiaomi Redmi 5A 2

A telefonban a kategóriájának megfelelően négymagos processzort találunk, de nem a gyengébbik, hanem az erősebbik gyártótól. A Qualcomm Snapdragon 425 elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy netezzünk, navigáljunk vagy akár játszunk a telefonon, persze játék alatt nem a csúcsgrafikájú szimulátorokat, hanem az egyszerűbb Candy Crush Saga féle játékokat értjük.

Xiaomi Redmi 5A 3

A mobilban 2 GB memóriát és 16 GB beépített tárat találunk. A kijelző 5 colos, vagyis azok is könnyen tudják használni, akiket kisebb tenyérrel áldott meg az élet. A panel felbontása HD, vagyis 1280 x 720 képpont. Kapunk sok féle szenzort, gyorsulásmérőt, iránytűt, gravitációs szenzort és giroszkópot többek között. Kamerából kettő jutott a telefonra, az előlapi 5-, a hátlapi 13 megapixeles.

Xiaomi Redmi 5A 4

Rádiókból is van minden ami kell, így n szabványú wifi, 4.1-es Bluetooth, a navigációhoz pedig GPS, GLONASS és Beidou műholdak támogatása. Jó hír, hogy a mostani akcióban szereplő telefon tamámogatja a hazai B20 800 MHz-es LTE frekvenciát, vagyis igénybe tudjuk venni a leggyorsabb hazai mobilnetet is.

Ahogy feljebb olvashattátok a telefon most erősen akciós áron érhető el, olyan olcsón, amiért tényleg nagyon ritkán kapjuk meg. Vásárlásnál használjátok a GBphoneclear2 kuponkódot itt: Xiaomi Redmi 5A

Szállítási módnál válasszátok az EU Express-t, hogy ne kelljen további vámot és ÁFA-t fizetnetek. Ha a kuponkódot nem tudjátok használni, esetleg elakadtok valahol az áruházban, akkor írjatok, segítünk!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.