Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi okosmérleg a legjobb áron EU raktárból!

A Gearbestnél most európai raktárból vehetjük meg a szokásosnál olcsóbban a Xiaomi mérlegét.

YUNMAI Mini 2 Balance Smart Body Fat Scale Intelligent Data Analysis APP Control Digital Weighing Tool from Xiaomi- White

YUNMAI Mini 2 intelligens mérleg  a BIA technológiát alkalmazza a testtömeg, a testzsír, a BMI, az anyagcsere, az izomtömeg, a csonttömeg, a fehérje, a zsigeri zsírszint, a fizikai életkor, a nedvességtartalom mérésére. A  YUNMAI mérleg 4 nagy pontosságú nyomásérzékelőt alkalmaz, amely pontosabb adatelemzést tesz lehetővé. Csatlakozz a telefonos applikációval és a mérleg rögtön elküldi neked az összes mérési eredményt, amit naplózhatsz és kielemezheted a testeddel kapcsolatos változásokat akár több hónapos, vagy éves idptávban is. A programba akár minden családtagot külön felvihetünk, így külön-külön mérhetők és tárolhatók a családtagok mérései.

Főbb jellemzők:

  • Rejtett HD LED-kijelző 
  • 10 felhasználó követése
  • BIA technológia
  • 4 nyomásérzékelő
  • Intelligens azonosítás – több felhasználó
  • Testtömeg-index (BMI) mérése

A YUNMAI Mini 2 okosmérleg EU raktárból vám és ÁFA mentesen 3-7 munkanapos szállítással most csak 32,99 dollár (~9500 Ft)

Vásárláshoz kattins ide:

YUNMAI Mini 2 okosmérleg EU raktárból

Arról se feledkezzetek meg, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.