Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi telefonok 20 ezer forintért? Nem lehetetlen!

Ennél olcsóbban ma nem lehetsz a Xiaomi életérzés részese!

Xiaomi telefonok 20 ezer forintért? Nem lehetetlen! 1

Ezért az árért természetesen csak a belépőszint telefonjait kapjuk meg, de ne legyünk telhetetlenek, mert ezek is Xiaomi telefonok, még ha nem is olyan jó a kamerájuk, vagy nem is olyan erős a processzoruk, mint a 100 ezer forint körüli daraboknál tapasztaljuk.

Xiaomi telefonok 20 ezer forintért? Nem lehetetlen! 2

A Xiaomi nem is olyan régen indította el a Redmi márkanevet, mint önálló márkát a piacon, máris több érdekes telefont mutatott be alatta. Ezek közül az első és napjainkban a legolcsóbb Xiaomi telefon a Go nevet kapta, utalva az Android Go-ra, ami a mobil operációs rendszere. Az Android Go kimondottan olyan készülékek számára készült, amik hardvere gyengébb az átlagnál. A kisebb erőforrás igény miatt azonban a szoftver ezeken a telefonokon is szépen fut, sőt, a Google abban is segített, hogy ne maradjunk applikációk nélkül. Népszerűbb programjaikat is gósították, így például kapunk Go verziót a levelezőprogramból és a térkép programból is.

A Xiaomi Redmi Go ára most mindössze 19 051 forint, itt tudod megvásárolni:

Xiaomi Redmi Go – 19 051 Ft

A második telefon a Xiaomi Redmi 6A, amit jó esetben valahol 250-30 ezer forint közötti áron vehetünk meg, ám most kuponnal tudjuk kínálni, így az ára is barátságosabb.

Xiaomi telefonok 20 ezer forintért? Nem lehetetlen! 3

A Redmi 6A nagy előnye a Go-val szemben, hogy nem egy- hanem két gigabájt memória van benne, az operációs rendszere pedig a megszokott és imádott MIUI rendszer. A telefon már nem friss, hamarosan várható az utód megjelenése, ugyan akkor a Go-val ellentéteben teljes értékű a rátelepített Android alapú szoftver, így nem kell a gósított programokat keresnünk hozzá. A 2 GB RAM és a 16 GB háttértár manapság már nem mondható soknak, azonban, ha lemondunk arról, hogy ezer programot futtassunk egymás mellett és a tárhylet pedig bővítjük memóriakártyával máris egy használható, vérbeli Xiaomi telefonunk lehet.

Ahogy feljebb olvashattátok ezért most nem is kell sokat fizetni, a Xiaomi Redmi 6A most a 4BG6A16C vagy a 3BG6A216 kuponkódokkal mindössze 21 900 forintba kerül, ami lássuk be elég vonzó ár érte!

Itt tudod megvásárolni:

Xiaomi Redmi 6A – 21 900 Ft

 

Arról se feledkezzetek meg, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.