Válassza az Oldal lehetőséget

Csak 8000 forint az új Xiaomi hordozható hangszóró

Csak 8000 forint az új Xiaomi hordozható hangszóró

Jó, hát nem is valami nagy, de Xiaomi, így rossz nem nagyon lehet.

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

Anno az első hordozható Bluetooth hangszóróm egy kicsi Xiaomi volt. Illetve a múltidő nem is igaz, mert még mindig meg van, néha még használom is, hibátlan a mai napig. Szóval, már csak emiatt is megakadt a szemem ezen az új hangszórón, ami ugyancsak Xiaomi (nem valami hozzájuk kapcsolt márka), ugyancsak kicsi, és ugyancsak olcsó.

Csak 8000 forint az új Xiaomi hordozható hangszóró 1

A mindössze 86 x 86 x 45 milliméteres szerkezet nem sokkal nagyobb, mint egy szabvány hoki korong, az ugyanis 75 milliméteres átmérővel rendelkezik. Acsöppség tömege mindössze 185 gramm. Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, 10 méteres a hatótávja. A beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátorral 10 órán át lehet 60 százalékos hangerőn zenét hallgatni.

Csak 8000 forint az új Xiaomi hordozható hangszóró 2

A kis korongot USV Type-C csatlakozón keresztül tölthetjük. VAlamennyire a víznek és a pornak is ellenáll, IP67-es (vagy IP55-öt?) tanúsítványt kapott, ami nem is olyan rossz. Érdekesség még, hogy az apró dobozban az aktív meghajtó mellett egy passzív is van, ez felel a mélyhangokért. További érdekesség, hogy a kis hangszórókból két darab össze is párosítható, így sztereó hatás is lesz.

Ha megtetszett a mütyűr, akkor az alábbi linken kínai raktárból tudod megrendelni a A3FEAB536656 kuponkód segítségével:

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.