Válassza az Oldal lehetőséget

Izmosodj és védd a földet! Vegyél kurblis mobiltöltőt 500 forintért!

Izmosodj és védd a földet! Vegyél kurblis mobiltöltőt 500 forintért!

Ha nincs eszed, legyen noteszed! Ha nincs konnektorod, legyen kurblis mobiltöltőd! Ugye milyen egyszerű?

Izmosodj és védd a földet! Vegyél kurblis mobiltöltőt 500 forintért!

Ennél zöldebb zöld már nincs is. Egy mobiltöltő, ami töltött káposztával működik. Vagy nokedlival, vagy akár egy kígyóuborkával, vagy amit éppen megeszel. Volt már amikor jól jött volna. Kicsi és praktikus, nem utolsó sorban pedig olcsó, mint az élet a vadnyugaton. 2 dollár és 68 cent, ráadásul ingyenes a szállítás. Ez testvérek között is 500 forint, vagy éppen néhány forinttal több, attól függően milyen az árfolyam.

Izmosodj és védd a földet! Vegyél kurblis mobiltöltőt 500 forintért! 2

Ezért a pénzért tehát kapunk egy mobiltöltőt, ami maximálisan 5,5 voltot és 600 milliampert tud. Tömege mindössze 6 deka, méretei pedig 6 x 4,9 x 3,1 cm. Kapható a két hárombetűs színben, vagyis kékben és ződben, illetve feketében.

Izmosodj és védd a földet! Vegyél kurblis mobiltöltőt 500 forintért! 3

 

Ha szeretnéd meglepni ezzel az aprósággal valamelyik borzasztóan nagy ökológiai lábnyomot hagyó ismerősödet, akkor itt megveheted a tekerős töltőt: Kurblis mobiltöltő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.