Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő bomba áron! – kupon

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő bomba áron! – kupon

Ismerve az utóbbi hónapok árait ez a 30 százalékos kuponos kedvezmény mindent visz!

band 3

A Xiaomi új okoskarkötőjét közel nem annyira keresett, mint a kezdetekben volt, ennek oka pedig valószínűleg az árral is összefügg. Az utóbbi időben a forint enyhén szólva sem szárnyal a dollárhoz képest, ráadásul a kínai áruházak is árat emeltek. A kezdetekben elérhető 27-28 dollár helyett mostanában nem ritka a 32-35 dolláros ár sem. Ezért örülünk annyira, hogy legalább egy kis készlet erejéig miénk lehet 23,995 dollárért, vagyis nem egészen 7000 forintért.

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Heart Rate Monitor Bluetooth 4.2 Wristband- Black

Bizonyára olvastataok már erről a karkötőről, vagy másképp mondva fitnessz trackerről. A Xiaomi Mi Band 2, ennek a karkötőnek az elődje a világ legsikeresebb ilyen terméke lett, és ezt ahagyományt az Mi Band 3 is folytatja. Már az előd is tökéletesnek volt mondható, de az új szérián így is sikerült csiszolni egy keveset. Nagyobb lett az akkumulátor kapacitása, nagyobb lett a kijelző és akár 50 méteres mélységig is merülhetünk vele, akkor sem fog beázni.

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Heart Rate Monitor Bluetooth 4.2 Wristband- Black

Természetesen mindent tud, amit egy ilyen karkötőtől elvárhatunk, így hű társunk lesz a sportolásban. De nem csak ott, a hétköznapokban is kényelmes viselet, ráadásul a rengeteg különböző szíjjal, pánttal még ízlésünkhöz is tudjuk igazítani.

A lényeg tehát az, ha vágytál ilyenre, akkor ne habozz, nem valószínű, hogy a közeljövőben hasonló árat tudunk találni nektek!

A vásárláshoz használd az miband03 bandin3 kuponkódot. Figyelj oda, mert két darab rendelésénél már vámköteles lesz a csomag, amihez az EU Priority Line szállítást kell választanod, amivel vám és ÁFA mentesen fog érkezni. Egy darabnál választhatod a legolcsóbb szállítási módot.

A vásárláshoz kattints ide: Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő 6958 forintos áron

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő bomba áron! - kupon 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.