Válassza az Oldal lehetőséget

Baseus DHXX-02 hidegpárásító – jön a tél párologtassunk!

Baseus DHXX-02 hidegpárásító – jön a tél párologtassunk!

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a Baseus DHXX-02 is segíthet a vírus elleni harcban.

Baseus DHXX-02 hidegpárásító - jön a tél párologtassunk!

Nagyon úgy tűnik, hogy nem maradunk vírus nélkül őszre-télre sem, és most nem a szokásos influenzára gondolok.

Baseus DHXX-02 Small Elephant Humidifier - White

A vírusok terjedését nagyban segítni, hogy a hideg, száraz levegő miatt a nyálkahártya kiszárad, így hajlamsítva minket mindenféle nyavalya összeszedésére. Emiatt aztán, télen nem árt a szoba, iroda levegőjét párásítani. Nyilván az sem jó, ha trópusi klímát varázsolunk, de a Baseus DHXX-02 pont megfelelő lesz a célra.

Baseus DHXX-02 Small Elephant Humidifier - White

Túl sok okosságot nem tudok írni róla. A kapacitása 600 milliliter, ezzel a vízmennyiséggel pedig 10 órás működés garantált. Van két fokozata a párásításnak, a 10 óra gyaníthatóan a kisebb fokozatra értendő. A cucc a képek alapján jól néz ki, ráadásul éjszakai lámpának is használható. A nevéből is látszik, hogy nem elforralja, hanem prlasztja a vizet, ezért hívják ezeket a szerkezeteket hidegpárásítónak.

Az ára természetesen jó, mi másért ajánlgatnám. A GB-APDFFSBA kuponkóddal nagyjából 4400 forintot kell fizetnünk érte, de a szállítási költséggel sem lesz sokkal magasabb az ár 5000 forintnál.

Itt tudod megvásárolni:

Baseus DHXX hidegpárásító

 

Hasonló hírek oldalunkon

Baseus DHXX-02 hidegpárásító - jön a tél párologtassunk! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.