Válassza az Oldal lehetőséget

PT01 – Elektromos fogkefe a Xiaomitól, tényleg gombokért!

PT01 – Elektromos fogkefe a Xiaomitól, tényleg gombokért!
Ha olcsó fogkefét, sőt, olcsó Xiaomi fogkefét keresel, most megtaláltad!

PT01 – Elektromos fogkefe a Xiaomitól, tényleg gombokért!

Erről a fogkeféről nem fogok regényeket írni, mert azt nem nagyon lehet. Ez nem jelenti azt, hogy tök buta lenne, mert nem az, egyszerűen csak megint egy frankó Xiaomi termék. Lássuk mit tud!

PT01 Electric Toothbrush two modes

A gyártó öt pontban emeli ki a fontos tulajdonságokat. Az első, hogy bár olcsó, azért ez is tud kétféle mosási módot, úgymint soft mód és cleaning mód. A nevükből kikövetkeztethető, az első a kíméletes, a második a normál mosás. Az elsőt azoknak ajánlják, akiknek például vérzékenyebb az ínye, esetleg a dentin csatornák is szabadon vannak, így az idegvégződések szabadok. Tudjátok, a reklámban a hideg meg a meleg miatt belehasító fájdalom.

A másik kiemelendő tulajdonság a zónákra osztás. Mármint a szánk zónákra osztása. Az okosok azt mondják, hogy a hatékony fogmosás egy ilyen elektromos fogkefével 2 percig tart. Igenám, de a hatékonyság csak akkor működik, ha nem kalimpálunk a szánkban a kefével ész nélkül. Ezért a fogsorunkat zónákra kell osztani. Alsó jobb, alsó bal, felső jobb és felső bal. A fogkefe 30 másodpercenként egy pillanat szünetet tart, ebből tudjuk, hogy át kell térnünk a következő zónára. Aztán két perc múlva automatikusan ki is kapcsol. Nyerő!

PT01 Electric Toothbrush features

A harmadik kiemelendő tulajdonság az akkumulátoros üzemidő. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint mondjuk egy telefonnál, mert azt rendeszeresn, rossz esetben napi szinten úgyis töltjük, a fogkefét nem. Ez akkor jó, ha belépünk a fürdőbe, és gyorsan fogatmosunk, aztán el is feledkezünk róla egy időre. Tölteni meg jó eséllyel nem a fürdőben fogjuk, emiatt aztán tuti elfelejtjük és megy a bosszankodás, ha lemerül. Na, de hogy a lényeget írjam, egy töltéssel, normál használat mellett egy egész hónapot használhatjuk. Frankó ez is!

PT01 Electric Toothbrush 30s zone change reminder, 2min automatic stop

A negyedik pont, hogy a fej percenként 19 ezret rezeg. Ez egy meglehetősen nagy szám, kell is ahhoz, hogy a fog tiszta legyen. Persze, a nagyon olcsó fogkefék kivételével hasonló számokat látunk más termékeknél, így ez inkább annak fényében kiemelkedő, hogy ez egy olcsó termék.

PT01 Electric Toothbrush Operation manual

Az ötödik pont pedig az utazómód. Rendkívül kellemetlen, ha a lezárt bőröndben vagy a hátizsákunkban bekapcsol valami rezgő szerkezet. Az utazómód az ilyen véletlen bekapcsolások ellen véd. Ehhez 5 másodpercig nyomva kell tartanunk a bekapcsológombot, ekkor felvillan a három LED és a fogkefét lezártuk, nem fog a gomb benyomására bekapcsolni. Feloldás ugyanígy.

Na, és a végére az ár. Kapaszkodjatok meg, a GB-HBINCPTH kuponkód használatával mindössze 2250 forintot kérnek érte, plusz a postaköltség. Na, ez az igazi királyság!

Itt tudod megvásárolni:

Xiaomi Youpin PT01 DuPont sörtés szónikus elektromos fogkefe

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.