Válassza az Oldal lehetőséget

Alig 9000 forintba kerül a Xiaomi új forgatható beltéri kamerája (kupon)

Alig 9000 forintba kerül a Xiaomi új forgatható beltéri kamerája (kupon)

Meggyőző külső, meggyőző tudás és meggyőző ár. Ja, és Xiaomi minőség!

XIAOMI Mijia 1080P IP Camera White

Meglepően olcsó lett az új kamera, ami kicsi, esztétikus és sokat tud. A felbontás teljes HD, az optika forgatható és dönthető, így a szoba minden zegét és zugát láthatjuk vele. Van benne mesterséges intelligenciával megtámogatott mozgásérzékelés, ami a gyártó állítása szerint képes a téves riasztások mennyiségét minimálisra csökkenteni. A képességek közül, mint minden jó kameránál, úgy itt sem maradt ki az éjszakai üzemmód.

XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam - White

Ezek mind jó dolgok, de az igazi extrának nem ezt tartom, hanem azt, hogy a kamera hagyományos IP kameraként funkcionál. Az természetes, hogy telefonos appon keresztül megnézhetjük a kamera képét, sőt irányíthatjuk is, de az már nem annyira, hogy az otthoni hálózaton IP cím alapján elérhetjük, így akár PC-n vagy hálózati adattárolón (NAS) és nézhetjük vagy rögzíthetjük a képét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az otthoni biztonsági rendszer részévé tehető, a felvételeket pedig tárolhatjuk SD kártya mellett akár felhőszolgáltatásban, akár a hálózat egy pontján elhelyezett hálózati adattárolóban. Fincsi!

XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam - White

Vgezetül az ár! Eredetileg 35,99 dollárt kérnek érte, de most a MIJIAH265 kuponkóddal 29,99 dollárért vehetjük meg. Ez nem csak azért jó, mert nem fizetünk érte sokat, hanem azért is, mert vámhatár aatt van, így választhatjuk a legolcsóbb, jelen esetben teljesen ingyenes Registered Airmail nevű szállítást hozzá. Figyelem, két kamera rendelésénél már nem áll a vámmentesség, szóval, ah több kell, akkor tessék több csomagban egyet-egyet rendelni!

A kamerát itt találjátok:

 XIAOMI Mijia H.265 1080P IP Camera AI Motion Detection Baby Monitor 360 Pan-tilt Webcam

Alig 9000 forintba kerül a Xiaomi új forgatható beltéri kamerája (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2