Válassza az Oldal lehetőséget

[kupon] Negyedével olcsóbb a Xiaomi fantasztikus lámpája

Ez az éjjeliszekrényre való lámpa az egyik legkedveltebb a Xiaomi okosvilágításai közül.

Az a helyzet, hogy a Xiaomi egy szimpla éjjeliszekrény lámpát sem tud úgy megcsinálni ahogy más. Egy izzó, egy kábel meg egy kapcsoló, nem is kell más? Dehogynem, a Xiaominál még egy egyszerű lámpa is olyan funkciókat kap, amire felkapjuk a fejünket.

xiaomi_yeelight_bedside_lamp_2.gif

A Xiaomi Yeelight éjjeli lámpája természetesen okos funkciókat kapott. Az új verzió már Bluetooth kapcsolaton is lehet telefonunkkal, de megmaradt a régi WiFi is, amin keresztül az Mi Home appal kommunikál. A lámpa kommunikál az Mi Band és Mi Audio szoftverekkel is, így olyan funkciót is kapott, mint például a hangvezérlés. A kikapcsolást időzíthetjük is, ha szeretünk világosban elaludni, akkor az időzítő kapcsolja le helyettünk a fényt. Beállíthatjuk az időzítő segítségével azt is, hogy például miután elalszunk a lámpa változtassa hidegebbé a fényét, hogy az ne zavarjon minket. Van automata mód is, ami olyan funkciókat kapott, mint például a lámpa fényének szabályzása a szoba hőmérsékletétől függően.

xiaomi_yeelight_bedside_lamp_1.jpg

Ami a megjelenést illeti a Xiaomi megint nagyot alkotott. Az alsó rész fém borítást, pontosabban homokfújással mattosított fém borítást kapott. A felső rész a Samsung által fejlesztett polikarbonátból készült, a tejüveges hatást pedig az LG által fejlesztett polikarbonát bevonat biztosítja. A lámpa fénye a Xiaomi legtöbb okos lámpájához hasonlóan állítható. Az OSRAM LED fényforrásai segítségével választható 16 millió színárnyalat, változtatható a fényerő és a fény hőfoka is.

A lámpát most 80 dollár helyett 60 dollárértvehetjük meg a MIEU kuponkódot használva. Itt találjátok: Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa Bluetooth és WiFi kontrollal

Szállításnál válaszd az EU Express módot, hogy ne kelljen vámot és ÁFA-t fizetned.

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.