Válassza az Oldal lehetőséget

[Flash Sale] Őrült áron az utóbbi idők egyik legjobb táblagépe

Ahogy mondani szokták, ennyiért már a hülyének is megéri, de most tényleg!

lenovo_p8_1.jpg

Valamilyen oknál fogva a tabletek még mindig nem nyerték el azt a népszerűséget, amit évekkel ezelőtt jósoltak nekik, pedig napjainkra erőben már a notebookok belépő szintjét ostromolják.

lenovo_p8_2.jpg 

A Lenovo P8 egy olyan tablet, ami minden háztartásban el tudnék képzelni. A nyolc colos képátló nem túl nagy, de nem is túl kicsi, megfelelő méret a dohányzó asztalra, a konyhába, ha a receptet nézzük főzés közben a neten, de a nyaralásnál a hátizsákba, vagy iskolában a táskába is lazán befér.

lenovo_p8_3.jpg 

Aki megveszi, annak az izomerővel sem lesz problémája, hiszen a központi egység egy Qualcomm Snapdragon 625 SoC, amiben egy nyolcmagos 2 GHz-es processzor és egy Adreno 506 grafikus gyorsító dolgozik. A készülékben a memória 3 GB a háttértár 16 GB-os, ami persze memóriakártyával további 64 GB területtel bővíthető.

lenovo_p8_4.jpg 

Lássuk a kijelzőt! Ahogy feljebb említettem a képátló nyolc col. Az IPS technológiájú panel felbontása 1920 x 1200 pixel, az érintésérzékelés pedig egyszerre tíz ujjunkat képes megkülönböztetni. Rég volt már, amikor egy normális tabletnél csak egy kamerát találtunk. A Lenovo P8 esetén is két kamerával számolhatunk. Az előlapon egy 5- a hátlapon pedig egy 8 megapixeles kamera dolgozik.

lenovo_p8_5.jpg 

Következzenek az extrák! A tabletben a leggyorsabb AC szabványú WiFi hálózatokat is elérő rádió került, ráadásul kapott GPS-t is, így akár navigációra is használhatjuk. Szenzorok között kaptunk gravitációs érzékelőt is.

A cím alapján állítom, hogy az utóbbi hónapok egyik legjobb ár-érték arányú tabletje lett a Lenovo P8, ráadásul olyan gyártó neve szerepel rajta, aki itthon is nagyon népszerű. Az ára a képességeihez és a gyártóhoz képest igen szerény, főleg most, hogy a GearBest születésnapi akciójában mindössze 129 dollárt, vagyis 32 ezer forintot kell érte fizetnünk.

Itt találsz további információkat, illetve kosárba is teheted: Lenovo P8 Tablet PC

A tabletet rendelheted EU Express szállítással is, ami a kereskedő ígérte szerint vám és ÁFA mentes érkezést ígér!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.