Válassza az Oldal lehetőséget

OUKITEL K9 – pingpongütő vagy telefon?

OUKITEL K9 – pingpongütő vagy telefon?

Mindenki eldöntheti mire akarja használni, de az biztos, hogy ekkora képátlót ilyen olcsón senki nem ajánl a piacon!

OUKITEL K9 – pingpongütő vagy telefon?

Bár a hardver sem gyenge, egyértelmű, hogy mindenki a méretén fog kiakadni. A képátló nem kevesebb, mint 7,12 col, amivel akár tabletnek is elmegy. A hatalmas kijelző 19:9-es oldalarányt és FHD+, vagyis 1080 x 2244 pixeles felbontást kapott. Az előlapi kamera a divatos csepp alakú notchban csücsül, így elég kevéssé zavar be a képbe. Ez azt eredményezi, hogy a kijelző-előlap arány is emberes, a panel az előlap 84,6 százalékát foglalaja el.

oukitel k9 616x405

Lépjünk tovább a hardverre! Olcsóság ide, olcsóság oda, a telefonban egy Helio P35-ös központi egységet találunk a maga nyolcmagos processzorával és annak 2,3 GHz-es maximális órajelével. A memória 4- a háttértár 64 GB-os, szóval eddig ezekkel nincs baj. A szép, hogy a többi összetevővel sem lesz, mert a hátlapi duplakamera fő egysége például egy 16 megapixeles Sony IMX298-as szenzorral dolgozik.

Brutál akkumulátort is kapunk, aminek kapacitása 6000 mAh. Persze a nagy kijelzőhöz ez dukál is, de a hab a tortán, hogy olyan gyorstöltést kapunk, hogy csak győzze az otthoni elektromos hálózat szuflával! A 30 wattos (5V/6A) gyorstöltőnek mindössze másfél órára van szüksége ahhoz, hogy a teljesen lemerült telefont csurig tölcse elektronokkal. A gyártó ígérete szerint a 6000 mAh kapacitású akkumulátor intenzív használat mellett 2- míg takarékosabb mellett 3 napig lesz képes ellátni árammal a mobilt.

oukitel k9 2

A fenti adatok jól hangzanak, na, de vajon mennyit kérnek ezért az izmos monstrumért? A helyzetaz, hogy nem sokat, sőt, a képességeihez képest kimondottan keveset! A készülék ára a két kedvelt áruházunknál egyeránt 200 dollár.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen hatalmas, erős, mutatós mobilt, akkor ide kattints:

OUKITEL K9 7,12 colos kijelzővel – Banggood

OUKITEL K9 7,12 colos kijelzővel – Gearbest

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.