Válassza az Oldal lehetőséget

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád

Az MMD bemutatta a Philips E2 termékcsaládot, amely az otthoni és az irodai életmódhoz egyaránt megfelel.

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád

Az ultra-keskeny három oldalon vagy négy oldalon keret nélküli kialakítás maximális betekintési méretet nyújt minimális zavaró tényezővel, és különösen hasznos a grafikusi munkához és a professzionális alkalmazások számára. Ezenkívül a monitorok az IPS-paneleknek köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak azoknak, akik számára a színek és a részletek pontossága kiemelten fontos.

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád 1

 

„Napjainkban sokan otthonról dolgoznak, ezért olyan képernyőre van szükségük, amely a munkához és a szórakozáshoz is megfelel. Az új E2-es sorozat a jó választás azok számára, akik ötvözni szeretnék a lényeges funkciókat és a modern enteriőröknek megfelelő kialakítást”, mondja Artem Khomenko, az MMD Monitors & Displays európai vezető termékmenedzsere.

 

A nagy felbontás több képpontot és nagyobb részletességet jelent a kijelzőn, ami kulcsfontosságú a professzionális felhasználók számára, mint például a grafikusok, a CAD-felhasználók és az építészmérnökök – de minden más felhasználó is rendkívül értékeli őket. Az új E2 sorozat nagyszerű vizuális élményt biztosít, a Full HD-től 4K UHD felbontásig terjedő modellek pedig kiváló képminőséget nyújtanak (az Ultra Wide-Color technológiának köszönhetően, amely 1,07 milliárd színt jelenít meg).

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád 2

Az E2 termékcsaládba tartozó monitorok széles betekintési szögeket biztosítanak az élénk színű képek és mély kontrasztszintek érdekében. A vizuális élményt a SmartContrast is javítja: ez a technológia elemzi az aktuálisan megjelenített tartalmat, és automatikusan ehhez igazítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását. A SmartImage technológia elemzi a képernyőn megjelenő tartalmat, és dinamikusan optimalizálja a képek és videók kontrasztját, színtelítettségét és élességét a tökéletes kijelzőteljesítmény biztosítása érdekében.

 

Az új sorozat SmartImage Game Mode üzemmóddal rendelkezik, amely egy könnyen hozzáférhető, a játékosok igényeire szabott és számos lehetőséget biztosító OSD-beállítás. Az FPS mód (First Person Shooter) például javítja a játékokban a sötét területeket, lehetővé téve a játékosok számára, hogy könnyebben észrevegyék az árnyékban megbújó tárgyakat, a Racing mód pedig a leggyorsabb válaszidővel, gazdag színekkel és egyéb képbeállításokkal rendelkező kijelzőt biztosít.

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád 3

Az új monitorok mindegyike specifikus jellemzőkkel rendelkezik a jobb és egyenletesebb játékélmény érdekében. Például az új Philips 242E2FA és a 272E2FA monitorok 1 másodperces válaszidővel (MPRT1) rendelkeznek, míg a Philips 288E2A és a 345E2AE modellek folyamatos, műtermék nélküli teljesítményt tesznek lehetővé gyakorlatilag bármilyen képkockasebességen az AMD FreeSyncTM technológiának köszönhetően.

 

Az új E2 termékcsalád a technológiák széles skáláját teszi elérhetővé a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az EasyRead üzemmód az olvasási élményt a papírról történő olvasáshoz közelíti, a villódzásmentes technológia és a LowBlue üzemmód kényelmesebb megtekintést és szemkímélő termelékenységet tesz lehetővé. Ezek a képernyők diszkrét EasySelect váltóbillentyűvel is rendelkeznek, amelynek segítségével a képernyő beállításai gyorsan és könnyen állíthatók az On-Screen Display menüben, a kábelrendszerező pedig rendezett munkaterületet biztosít.

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád 4

Bizonyos modellek, mint például a Philips 288E2A és a 345E2AE lehetővé teszik az aktív duális csatlakozást és megtekintést a MultiView funkció révén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több eszközt használhassanak (pl. egy személyi számítógépet és egy laptopot) az összetett multitaskingot igénylő folyamatok során.

 

Ezek a monitorok egyáltalán nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint az ólom és a higany, megfelelnek a RoHS-irányelv előírásainak, és 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyagban érkeznek. Ezenkívül pedig Energy Star 8.0 és TCO tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható.

Képminőség, gaming funkciók, dizájn: az új Philips E2 monitorcsalád

Az új E2-es termékcsalád tagjai a következők: a Philips 242E2FA Full HD LCD monitor, a Philips 272E2FA Full HD LCD monitor, a Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitor, valamint a Philips 345E2AE UltraWide LCD monitor.

 

A modellek árai és elérhetőségük az alábbi táblázatban találhatók:

 

Modell Panelméret Maximális

felbontás

Képarány Csatlakoztathatóság Elérhetőség
242E2FA 23,8 hüvelyk / 60,5 cm 1920 x 1080 @ 75 Hz 2 16:9 Jelbemenet: VGA (analóg), DisplayPort x 1, HDMI (digitális, HDCP)

Audio (be/ki): Számítógép audiobemenet, fejhallgató-kimenet

Szeptember közepe
272E2FA 27 hüvelyk /

68,6 cm

1920 x 1080 @ 75 Hz 2 16:9 Jelbemenet: VGA (analóg), DisplayPort x 1, HDMI (digitális, HDCP)

Audio (be/ki): Számítógép audiobemenet, fejhallgató-kimenet

Szeptember közepe
288E2A 28 hüvelyk /

71,1 cm

3840 x 2160 @ 60 Hz 2 16:9 Jelbemenet: DisplayPort x 1, HDMI x 2

Audio (be/ki): Számítógép audiobemenet, fejhallgató-kimenet

Most
345E2AE 34 hüvelyk / 86,36 cm 3440 x 1440 @ 75 Hz 2 21:9 Jelbemenet: DisplayPort x 1, HDMI x 2

Audio (be/ki): Számítógép audiobemenet, fejhallgató-kimenet

Szeptember közepe

 

 

További monitor hírek oldalunkon

 

Forrás: Philips

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.