Válassza az Oldal lehetőséget

Szépen felpörgette az NVIDIA DLSS az Anthemet

Szépen felpörgette az NVIDIA DLSS az Anthemet

A DLSS (Deep Learning Super Sampling) egy frissítést követően aktiválódik a játékban, természetesen csak a Turing mikroarchitektúrával bíró grafikus vezérlőknél.

Szépen felpörgette az NVIDIA DLSS az Anthemet 1

 

Az NVIDIA belső vizsgálatai tekintélyes, helyenként akár 40%-os javulást vetítenek elő, minek köszönhetően 4K felbontásban akár már egy RTX 2060 is elég lehet a megfelelő játékmenethez. Érdemes megemlíteni, hogy az előbb említett felbontásnál a DLSS az összes RTX modellnél elérhető, még 2560×1440 képpontnál az RTX 2060, a 2070 és a 2080 megoldásoknál tudjuk használni az eljárást. Arról egyelőre nem tudunk beszámolni, hogy 1080p-ben alkalmazható-e a technika, ám valószínűleg a DLSS itt nem tudna igazán hatékonyan működni, ezért véleményünk szerint nem.

gz8OTgBUxssdx1QS

További érdekesség, hogy a DLSS mellett bekerült a Highlights támogatás is. Ez utóbbi arra vállalkozik, hogy a játék legizgalmasabb momentumait (például: apex kill, boss kill, legendary kill, multi kill) automatikusan rögzítse, amivel így aztán bátran eldicsekedhetünk ismerőseinknek.

Forrás: NVIDIA