Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi Watch Lite – GPS-es okosóra német raktárból tízezerért?

Xiaomi Mi Watch Lite – GPS-es okosóra német raktárból tízezerért?

Kevesebb, mint a hazai ár fele, erre mondják, hogy kihagyhatatlan!

Xiaomi Mi Watch Lite - GPS-es okosóra német raktárból tízezerért?

Szeretnél magadnak egy olcsó okosórát, de nem bízol a noname gyártókban? Nem is kell, itt van a Xiaomi, ami azért elég ismert, és ha szerencsénk van, akkor elcsíphetünk tőlük is frankó órát noname árban. Mint például most a Xiaomi Mi Watch Lite-ot, ami éppen csak 10 ezer forint felett kelleti magát. Nyilvánvalóan nem ez a Xiaomi csúcsórája, de mint látni fogjátok szégyenkezni kicsit sincs oka. Már csak azért sem, mert a hazai boltokban azért nem mérik túl olcsón, nagyjából 23-25 ezer forint közötti összeget kell a kasszánál hagynunk érte. Szóval a mostani 10 ezres ár egy cseppet megtévesztő.

Xiaomi Mi Watch Lite - GPS-es okosóra német raktárból tízezerért? 1

Szóval a képesség így néznek ki:

Kapunk egy nagyméretű, 1,4 colos kijelzőt, ami természetesen érintésérzékeny. Kapunk a kijelzőre nagyjából 120 különböző számlapot, hogy testre szabhassuk a kinézetet. Van 11 edzésmód, amik közben mérhetjük az aktivitásunkat, ezek között pedig ott van az úszás is. Ez annak köszönhető, hogy az óra 5ATM jelölést kapott, vagyis vízbe meríteni szabad, úszni lehet benne, de a búvárkodás már kizárt.

Xiaomi Mi Watch Lite - GPS-es okosóra német raktárból tízezerért? 2

Az olcsó, noname óráktól eltérően itt nem csak egy vicc a navigáció, nem kell hozzá a telefonunk, hiszen az órában ott van a GPS+GLONASS modul, így két műholdas rendszer segít meghatározni a pontos helyzetünket, illetve kültéri futás, kerékpározás esetén a megtett útvonalat is naplózhatjuk, és persze figyelhetjük az aktuális sebességünket is.

Xiaomi Mi Watch Lite - GPS-es okosóra német raktárból tízezerért? 3

Edzés közben a PPG monitor figyeli a szívritmusunkat, időben figyelmeztet, ha nagyon felgyorsul a szívverésünk, így az edzés intenzitásán időben változtathatunk. Ezen kívül is számtalan funkciót kapunk, olyanokat, amik ma egy okosórában már szinte kötelezők. Így van például alvásmonitor, lépésszámlálás, riasztás és ébresztés, bejövő üzenetekre és hívásokra figyelmeztetés, és még folytathatnám napestig.

Xiaomi Mi Watch Lite - GPS-es okosóra német raktárból tízezerért? 4

Amiről még nem szóltam az üzemidő. A gyári adatok szerint normál használat mellett 9 napot bír az óra egy töltéssel, sport kzben pedig, bekapcsolt szenzorokkal és GPS-szel 10 órán át működik. Az árat már említettem, de azért ismétlem, mert tényleg szuper. 10 300 forintot kérnek érte a A17616D7AB1F kuponkóddal, a szállítás német raktárból történik, így se plusz vám, se plusz áfa.

Vásárlás itt:

Xiaomi Mi Watch Lite okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.