Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi bezárta egyetlen üzletét

A Xiaomi bezárta egyetlen üzletét

A lépés első hallásra nincs összhangban a Xiaomi offline terveivel.

A Xiaomi bezárta egyetlen üzletét

Az okokra eddig nem derült fény, de tény, ami tény, a cég bezárta egyetlen angliai boltját. Hogy egészen pontosak legyünk, ez az üzlet nem csak Angliában, hanem a teljes Egyesült Királyság területén az egyetlen volt.

A cégnek több ezer üzlete van világszerte, így senki nem lepődött meg, amikor 2018 novemberében, az angliai, londoni Westfield üzletközpontban boltot nyitottak. Ez az üzlet zárt most be, a lépésre pedig nincs különösebb magyarázat. A felmérések alapján, a 2017-ben megnyitott első, hivatalos spanyol üzlet óta, a Xiaomi nagyot ment Európában. A hírek szerint 2019 harmadik negyedéve 73 százalékos növekedést hozott, az előző év azonos időszakához képest, és jelenleg már a negyedikek kontinensünkön a mobilgyártók között.

A londoni boltnak már a Twitter oldala is elérhetetlen, mindössze ez a rövid közlemény található meg a neten a boltbezárással kapcsolatban:

Helyi kiskereskedelmi stratégiánkhoz való alkalmazkodásunk válasz a vállalat nyugat-európai gyors növekedésére. Mivel több mint egy évvel ezelőtt hivatalosan érkezett az Egyesült Királyságba, mindig is imádtuk a kapcsolatok kiépítését felhasználóinkkal, a Mi Fans és partnereinkkel, és megköszönjük nekik a támogatást. Az Egyesült Királyság felhasználói és a Mi Fans továbbra is megvásárolhatják a Xiaomi termékeket hivatalos weboldalunkon, a mi.com/uk oldalon és más hivatalos csatornákon keresztül, és ezeket a termékeket a jövőbeni termékbevezetési eseményeken teszik közzé.

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.