Válassza az Oldal lehetőséget

Ha ezt meglátod tuti, hogy ilyet akarsz majd a gyerekednek venni

Ha ezt meglátod tuti, hogy ilyet akarsz majd a gyerekednek venni

Azt hiszem egy apának nincs annál nagyobb menőség, mint hogy gyerekét egy igazi Xiaomi  transformers bringán gurítja ki a játszótérre.

 Ha ezt meglátod tuti, hogy ilyet akarsz majd a gyerekednek venni

A többi apuka biztos sápadni fog az irigységtől, hiszen ilyen bringája nem sok gyereknek lesz. Nem mondom, nálam is felkerült a bakancslistára, és ha az ára is marad annyi, amennyit most olvastunk (57 dollár), akkor boldog leszek, mert egyszerre kettőt kell majd vennem belőle.

 Xiaomi 700Bike 2

A bringát természetesen egy újabb leányvállalat égisze alatt dobják piacra. A gyártó 1-3 év közötti kölkök alá ajánlja, akik még éppen csak ismerkednek a kerekekkel ellátott járművekkel. A cucc természetesen iszonyatosan jól néz ki, vastag kerekeket kapott, hogy stabilan lehessen vele közlekedni. Nem is lenne Xiaomi, ha nem lenne ebben is egy kis csavar. A képeken látszik, hogy a kezdetben háromkerekűként használt járgányt idővel kétkerekűvé lehet alakítani, így később növi ki a csemete. Állítólag a hátsó kerekek ki- illetve beforgatása mindössze 10 másodpercet vesz igénybe.

Xiaomi 700Bike 3

Nem túlzás azt, hiszem, hogy a magam részéről indul a vadászat, mert örülnék neki, hogy ha jövő tavasszal már két ilyen kerékpárral/triciklivel vihetném a fiaimat a játszótérre. Azt hiszem be fogok gyűjteni néhány irigykedő pillantást.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.