Válassza az Oldal lehetőséget

Redmi Mi Watch Lite – lassan fizetnek érte, hogy elvigyük

Redmi Mi Watch Lite – lassan fizetnek érte, hogy elvigyük

Tuti nem normális dolog ezért az óráért ennyire keveset kérni.

Redmi Mi Watch Lite – lassan fizetnek érte, hogy elvigyük

Az a helyzet, hogy a Xiaomi neve alatt, pontosabban több, Xiaomihoz köthető gyártó neve alatt jelentek meg olcsó órák az utóbbi években. Nem merném ezekre azt mondani, hogy rosszak voltak, egyszerűen csak olcsók, és a kevés pénzből még egy Xiaomi sem tud túl sokat kihozni. Így aztán ezek az órák engem, nem is fogtak meg túlzottan.

Redmi Mi Watch Lite - lassan fizetnek érte, hogy elvigyük 1

Ha valaki azt kérdezi tőlem, hogy melyik óra volt az, ami ár-teljesítmény viszonyban verhetetlen volt, akkor a Xiaomi Amazfit BIP jut elsőként eszembe. Olcsó volt és sokat tudott, hogy mást ne mondjak, a maga korában a legolcsóbb GPS-es óra volt.

Redmi Mi Watch Lite - lassan fizetnek érte, hogy elvigyük 2

Ezért is kaptam fel a fejem a Redmi Mi Watch Lite-ra, mert az első, ami feltűnt vele kapcsolatban, hogy beépített GPS és GLONASS egységgel rendelkezik, így nem kell magunkkal vinni a telefonunkat, ha futás vagy kerékpározás közben pontosan akarjuk naplózni a megtett útvonalat.

Redmi Mi Watch Lite - lassan fizetnek érte, hogy elvigyük 3

Persze a GPS-en kívül is van rengeteg kellemes tulajdonsága. Például 5 atm-ig, bvagys 50 méter mélységig vízálló, nagyméretű, 1,4 colos kijelzője van, 11 sportmódot támogat (igen, az úszást is!), 120 féle számlap közül választhatunk, és még sorolhatnám napestig a fincsiségeket.

Redmi Mi Watch Lite - lassan fizetnek érte, hogy elvigyük 4

Természetesen mindent tud, amit egy okosórától vagy egy sport trackertől elvárhatunk, szóval a szívmonitor, alvásmonitorozás, lépésszámlálás, az elégetett kalóriák számlálása és a bejövő üzenetek, hívások kijelzése sem maradhatott ki. Van telefonkereső funkció, van időjárás előrejelzés, ébresztő, figyelmeztető jelzés, stopper, stb, stb, stb.

Redmi Mi Watch Lite - lassan fizetnek érte, hogy elvigyük 5

A műszaki adatok közül a már említettek mellett a 9 napos üzemidőről és a mindössze 35 grammos tömegről, na meg a kényemes szilikon szíjról sem szabad elfeledkezni. Összességében ez egy baromi jó kis órának tűnik, bár a legnagyobb érdekesség mindenképpen az elől említett GPS/GLONASS megléte, ami ebben az árkategóriában finoman szólva sem megszokott.

A Redmi óráját most a hazai ár (árukereső legjobb ár 19 900 Ft) alig több, mint a feléért szerezhetjük meg, hiszen az alábbi hivatkozásról, a AE358D7611F1 kuponkóddal 12 100 forint az ára.

Redmi Mi Watch Lite

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.