Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi Note 7 – 10 millió darab elfogyott

Xiaomi Redmi Note 7 – 10 millió darab elfogyott

Fénysebességre kapcsolt a Xiaomi a Redmi Note 7 értékesítésben!

redmi note 7 1

A legutóbbi adatok arról szóltak, hogy az első negyedévben 4 millió Note 7 találta gazdára, ehhez képest most, még májusban elérték a 10 milllió készüléket, vagyis nagyjából másfél hónap alat további hat millió telefont értékesítettek csak a Note 7-es sorozatból. Amúgy ebben a családban van két olyan készülék, ami számunkra ismeretlen, pontosabban élőben nem sok esély van rá, hogy találkozzunk velük. Az egyik a Redmi Note 7S, amiből kimaradt a hátsó 48 megapixeles kamera, a másik a Redmi Note 7 Pro, amibe viszont erősebb lapkakészlet, a Snapdragon 675 dolgozik. Vagyis ezek a készülékek jelentik a teljes Note 7 családot, ezekből összesen került értékesítésre ez a rengeteg mobil.

Xiaomi Redmi Note 7 - 10 millió darab elfogyott 1

Magunk részéről ezen egyáltalán nem lepődtünk meg, alkalmunk nyílt kipróbálni a Note 7 128 GB-os verzióját és mi is megállapítottuk, hogy kategóriájában szinte verhetetlen készülék. Csak így tovább Xiaomi, várjuk a Redmi K20 és K20 Pro telefonok bemutatkozását!

 

A jelenlegi legjobb Xiaomi Redmi Note 7 ajánlatok:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.