Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi MI AX6000 – (szinte) korlátlan sebesség

Xiaomi MI AX6000 – (szinte) korlátlan sebesség

A Xiaomi MI AX6000 router néhány évre megoldja az otthoni hálózat problémáit.

Xiaomi MI AX6000 – (szinte) korlátlan sebesség

A Xiaomi MI AX6000 AIoT egy WiFi 6 kompatibilis router, amely remek sebességet és nagy teljesítményt nyújt. A router 7 külső antennával rendelkezik, amelyek segítségével teljes lefedettséget biztosít a házad vagy lakásod teljes területén. A készülék támogatja a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciákat, valamint a legújabb IEEE 802.11ax WiFi szabványt, ami kiemelkedő sebességet és megbízhatóságot eredményez. A router központi egysége az IPQ5018 processzor, ami mellett 512 MB RAM-ot használ.

Xiaomi MI AX6000 - (szinte) korlátlan sebesség 1

Az AX6000 router számos kényelmi funkciót nyújt, például támogatja a Mesh hálózatot, amely lehetővé teszi a WiFi 6 nagy sebességű hálózati hozzáférését az egész házban. A készülék könnyen csatlakoztatható a Xiaomi okos eszközeihez, azokat automatikusan felismeri. A router speciális gyorsítást nyújt a Xiaomi eszközök számára, és képes egyszerre több eszközzel is kommunikálni. A router innovatív hűtési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszú távú, folyamatos működést anélkül, hogy túlmelegedne. Természetesen rendelkezik egy dedikált mobilalkalmazással, amely kompatibilis Android és iOS rendszerekkel.

Xiaomi MI AX6000 - (szinte) korlátlan sebesség 2

A Xiaomi MI AX6000 AIoT Router egy nagyszerű választás otthoni WiFi hálózat kiépítéséhez, amely kiemelkedő sebességet, megbízhatóságot és kiterjesztett lefedettséget kínál. Szerencsére most már az ára is megfizethetőre mérséklődött, hiszen BGHULY269 kuponkóddal 36 800 forintért bezsákolhatjuk itt:

Xiaomi MI AX6000 AIoT router

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.