Válassza az Oldal lehetőséget

Kamera teszt – Xiaomi Mi 9 vs. 9T vs. Redmi Note 8 Pro

Kamera teszt – Xiaomi Mi 9 vs. 9T vs. Redmi Note 8 Pro

Nyilván mindenkit érdekel, hogy mit tud a Xiaomi új, négykamerás rendszere.

Képtalálat a következőre: „redmi note 8 pro gearbest”

A Xiaomi a Redmi Note 8 Pro esetén tovább lépett, a három hátlapi kamera helyett négyet épített a telefonba. Immár van külön főkamera, széleslátószögű kamera, makró kamera és mélységszenzor is. Ráadás, hogy ebbe a telefonba került elsőként a főkamerába a Samsung 64 megapixeles szenzora, az eddig használt 48 megapixeles egység helyett. Papíron tehát mindennek jobbnak kell lennie, kérdés, hogy a valóságban ez az állítás mennyire állja meg a helyét.

Képtalálat a következőre: „mi 9”

Az alábbi videóban három Xiaomi telefon került összehasonlításra, látunk fényképeket, videókat, képeket kinagyítva, szóval viszonylag jól érzékelhető a különbség a három készülék képességei között. A konklúzió levonását rátok bízom, mindössze annyit fűznék a dologhoz, hogy a több képpont nem egyenló a jobb képminőséggel, szóval van itt min dolgozni a következő években is!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.