Válassza az Oldal lehetőséget

Roborock Dyad Pro – porszívózás és felmosás egy menetben

Roborock Dyad Pro – felmos és porszívózik egyszerre

Roborock Dyad Pro univerzális masina, és ma olcsóbban csaphatsz le rá.

Roborock Dyad Pro – felmos és porszívózik egyszerre

A DyadPower™ tisztítófejjel felszerelt porszívó 17 000 Pa szívóerőt kínál, amely könnyedén felszívja a nedves és száraz szennyeződéseket egyaránt. A továbbfejlesztett kettős görgős kialakításnak köszönhetően a porszívó ellentétes irányban is képes forogni, hogy ne maradjon hátra szennyeződés, teljes szlkességű görgője és két elülső görgője lehetővé teszi, hogy a porszívó közvetlenül a fal mellett is felsöpörjön, így biztosítva a széltől a széléig tartó tisztítást.

Roborock Dyad Pro - porszívózás és felmosás egy menetben 1

Ennek a vezeték nélküli porszívónak az egyik legjobb tulajdonsága az öntisztító rendszere, amely a görgőket automatikusan, egy pillanat alatt varázsolja koszosból tisztává. Váltakozó súrolása biztosítja, hogy a szennyeződések több mint 99 %-át eltávolítja a görgőkről, így tökéletesen alkalmas a háziállatok által okozott szennyeződések eltávolítására. A görgőket tisztítás után forró levegővel szárítja meg, megakadályozva a kellemetlen szagok kialakulását.

Roborock Dyad Pro - porszívózás és felmosás egy menetben 2

A Dyad Pro nedves és száraz porszívó DirTect™ Smart érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a porszívó számára, hogy a padló szennyezettsége alapján automatikusan igazítsa a tisztítási teljesítményt és a vízáramlást. LED kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja, hogy hol található a szennyeződés, így tudja, hogy hova kell összpontosítania. Az automatikus tisztítószer-adagolóval a porszívó automatikusan beállítja a tisztítószert a padlófoltoktól függően, így tökéletes tisztaságot biztosít. Egy kis patron tisztítóoldat akár 20 tartálynyi tiszta vizhez is elegendő, így ennyi tisztítószerrel akár 600 percig is takaríthatsz.

Roborock Dyad Pro - porszívózás és felmosás egy menetben 3

Ez a porszívó App Control & Voice Alerts funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon a Roborock alkalmazáshoz a kényelmed érdekében. Az alkalmazás utasításokat és valós idejű tisztítási állapotfrissítéseket biztosít, és hangjelzéssel figyelmeztet, amikor a porszívó befejezi a tisztítást. A 4000 mAh kapacitású akkumulátorral a Dyad Pro nedves és száraz porszívó 43 perces üzemidővel rendelkezik, és tartós kialakítása biztosítja, hogy egyetlen feltöltéssel akár 300 négyzetmétert is megtisztíthass.

Roborock Dyad Pro - porszívózás és felmosás egy menetben 4

A Dyad Pro nedves és száraz porszívó 900 ml-es tiszta víztartállyal és 770 ml-es piszkos víztartállyal dolgozik. Teljesítménye 260 W, szívónyomása pedig 17000 Pa. A porszívó tartozéka egy karbantartó kefe, egy szűrő, egy tápegység, egy dokkoló és egy használati útmutató. A nettó súlya 4,8 kg, a csomag súlya pedig 10,8 kg. A porszívó termékmérete 310 x 270 x 1110 mm, a dokkolóval ellátott porszívó termékmérete 360 x 322 x 1160 mm.

Roborock Dyad Pro - porszívózás és felmosás egy menetben 5

A gépet most EU raktárból rendelhetjük meg, a vásárláshoz a 11ANNIHO2 születésnapi kuponkódot és Paypal fizetést használj, így a gép ára 122 ezer forintra csökkenthető itt:

roborock Dyad Pro nedves és száraz porszívó

 

Leírás

TípusMárka: Roborock
Típus: Nedves és száraz porszívó
Modell: Dyad Pro
Szín: Fekete
LeírásTeljesítmény: 260 W
Szívónyomás: 17000 Pa
Akkumulátor: 4000 mAh
Max. üzemidő: 43 perc
Töltési idő: <4 óra
Tisztavíztartály űrtartalma: 900 ml
Piszkos víztartály űrtartalma: 770 ml
Tápkábel hossza: 1,8 m
Zajszint (automatikus mód): 78 dBa
Súly és méretNettó tömeg: 4,8 kg
Csomag súlya: 10,8 kg
Termék mérete (csak porszívó): 310 * 270 * 1110 mm
Termék mérete (porszívó dokkolóval): 360 * 322 * 1160 mm
Csomag mérete (H x Sz x M): 734 * 341 *358 mm
Csomag tartalma1 x porszívó
1 x karbantartó kefe
1 x szűrő
1 x tápegység
1 x dokkoló
1 x felhasználói kézikönyv

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.