Válassza az Oldal lehetőséget

3 millió Redmi AirDots fogyott 5 hónap alatt

3 millió Redmi AirDots fogyott 5 hónap alatt

Vitán felül, a Redmi almárka igazás sikeresnek bizonyult.

redmi airdots

Úgy tűnik jól tette a Xiaomi, hogy leválasztotta az olcsóbb, ám minőségi termékekre fokuszáló almárkaként a Redmi-t. Elég csak a Redmi 7, Note 7 telefonokra gondolni, vagy a most említett fülhallgatóra, a Redmi AirDots-ra. A füles remek képességekkel rendelkezik.  Bluetooth 5.0 kapcsolatnak és az energiatakarékos működésnek köszönhetően a beépített 40 mAh kapacitású akkumulátorral akár 4 órán át használható, de a dobozába épített 300 mAh kapacitású akksival, és az utántöltés funkcióval akár 12 órás működés is elérhető. A kiváló hangminőségért a Realtek 8763 lapka felel, van zajcsökkentés (DSP) a mikrofonban, a tömege pedig mindössze 4,2 gramm.

redmi airdots

Ősszességében egy remek választás azoknak, akik kicsi, kényelmes, minőségi, mégis olcsó headset vásárlásán törk a fejüket! Most tudunk rá kuponos akciót is, amiben a GBREDMI189 kuponkódot használva 22,89 dollár helyett 17,99 dollárért vehetitek meg!

Vásárls itt:

Xiaomi Redmi AirDots Bluetooth fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.