Válassza az Oldal lehetőséget

Lehet, hogy a Redmi K20 és K20 Pro nem jön Európába?

Lehet, hogy a Redmi K20 és K20 Pro nem jön Európába?

Egy friss pletyka szerint nem fogunk kapni az új telefonokból, de elkeserednünk így sem kell. 

Lehet, hogy a Redmi K20 és K20 Pro nem jön Európába?

Tűkön űlve várjuk a holnapi napot, amikor hivatalosan is bemutatkazik a Redmi K20, vagyis a gyilkos középkategóriás Xiaomi telefon. Persze az igazi gyilkolászást a K20 Pro-ra hagyja a cég, ami az ígéretek szerint egy olcsó cúscsmobil lesz Snapdragon 855-tel, hármas hátlapi kamera rendszerrel és előlapi üveg alá rejtett ujjlenyomatszenzoral. Szóval már nagyon várjuk a friss híreket, már csak azért is, mert egy friss pletyka miatt az európai piac nem kap ezekből a készülékekből.

A hírek szerint a debütálás Kínában lesz, de úgy tűnik a telefonok villámgyorsan megjelennek majd az indiai piacon is. Azt is csipogják a verebek, hogy Európában elsőként a lengyel piac kaphatja meg a készülékeket, am nem K20 és K20 Pro, hanem Xiaomi Redmi 9T és 9T Pro neveken. Nem tudjuk így lesz-e és ha igen, akkor mi az oka az átmárkázásnak. Nem először fordulna elő, hogy a kínai és az indiai piac némileg eltérő mobilokat kap, elég csak arra gondolni, hogy például a Note 7 Pro sem kerül európai piacra, pedig örültünk volna egy global romos, B20 támogatással ellátott erősebb Note 7-nek.

Reméljük holnap minden kiderül!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.