Válassza az Oldal lehetőséget

Most alig 8000 forint a kedvenc Xiaomi borotvám

Most alig 8000 forint a kedvenc Xiaomi borotvám

Nagyon jól néz ki, nagyon jól használható, és továbbra is hibátlanul működik a Xiaomi borotvám, ami most alig 8000 forintért tehető kosárba!

Xiaomi Mija MJTXD01SKS 360 Degree Float Shaving Electric Shaver 11

 A három körkéssel működő borotva szerintem a Xiaomi legjobbja már lassan egy éve. Szerencsére tavaly én is vettem belőle, azóta is használom. Akkor még a Gearbestről szereztem be 40 dollárért, ami az akkori alacsonyabb dollár árfolyam mellett is több mint 11 ezer forint volt. Szerencsére a Banggood mostanában elkényeztet minket a remek Xiaomi áraival, így jelenleg mindenféle kupon nélkül 27,99 dollárért, vagyis 8200 forintért vehetsz magadnak ilyet.

Xiaomi Mija MJTXD01SKS 360 Degree Float Shaving Electric Shaver 7

Ha érdekel az ajánlat, akkor olvasd el tesztemet a borotváról itt: Férfiaknak a legjobb ajándék – kipróbáltuk a Xiaomi körkéses borotváját

Ha még mindig tetszik, akkor itt tudod megvásárolni: Xiaomi akkumulátoros, körkéses borotva

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.