Válassza az Oldal lehetőséget

Ma a Xiaomi notebookjai olcsóbbak a szinglik napja alkalmából!

A Xiaomi notebook családja jelentősen bővült az elmúlt egy évben, most a széles kínálatból négy fajtát kapunk meg jelentős kedvezménnyel.

xiaomi-mi-notebook-air-12.jpg

 

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 1

A mostani akcióban szereplő gépek közül alegkisebb a Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 colos verziója most két kiépítésben érhető el. A közös bennük, hogy mind a kettő a legújabb sorozatú Intel Core i5-7200U processzorral van szerelve, ami mellett 8 GB DDR4 memóriát és 256 GB PCI Express csatolójú SSD háttértárat találunk. Ami különbözik bennük az a grafikus gyorsító. Az olcsóbbikban az integrált Intel HD Graphics 620-al, a drágábban pedig az NVIDIA GeForce MX 150-el dolgozhatunk.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 2

A Xiaomi Mi Notebook Air-rel a gyártó az Apple gépeivel konkurál, természetesen Windows rendszerrel. A rendkívül vékony, 1,48 centiméteres vastagsággal és az alacsony, 1,3 kilogrammos tömeggel ezek a gépek minden tech mániás és ultra exkluzív termékeket használók szívét megdobogtatja. A felhajtott kijelző vastagsága ezeknél a gépeknél mindössze 5,59 milliméter, ami a teljes fém háznak köszönhetően mégis strapabíró marad.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 3

Mint minden Xiaomi notebooknál úgy ezeknél a gépeknél is nagyméretű billentyűket találunk, amik megkönnyítik a gépelést. A hardver egyéb elemei is kiemelkedőek. A WiFi a 802.11 a/b/g/n/ac szabványokat támogatja, a Bluetooth 4.1-es. A kijelző egy nagyon jó képességű teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel felbontású IPS panel. A beépített 5400 mAh kapacitású akkumulátorral nem kevesebb, mint 8 óra készenléti idő érhető el, ráadásul gyorstöltéssel maximum két óra telik el a nullától a teljes töltöttségig. A hangminőség a saját tapasztalatom szerint is kiemelkedő, egészen meglepő, hogy milyen erős és tiszta hangok szólalnak meg belőlük a basszus kiemeléssel megtámogatott Dolby Audio Premium Sorrund technológia által.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 4

A Xiaomi Mi Notebook Air 13 NVIDIA lapkával szerelt változata most kínai raktárról rendelhető, a GB$XMLAPAIR01 kuponkódot használva mindössze 759,99 dollárért. A vám és ÁFA mentes Priority Line szállítás ingyenes Magyarországra!

Itt találod meg: Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 – Kuponkód: GB$XMLAPAIR01


 

Xiaomi Mi Notebook Pro

A sor ezzel még nem ért véget, hiszen a nagyobb méretű, tavaly ősszel bemutatkozó Mi Notebook Pro is itt van.

Xiaomi Mi Notebook Pro 1

A Xiaomi Mi Notebook Pro is egy olyan notebook, amire szerintem mindenki vágyik. Eddig bármelyik ismerősöm meglátta rögtön tudni akarta milyen gép ez, sőt, egyikük már meg is rendelte a sajátját. Nem csodálom, ez a gép a legdrágábbb kategóriában játszik, és az itthon kapható, hasoló képességekkel rendelkező konkurenseknél jóval olcsóbb. A gépben a legújabb sorozatú Intel Core i5-8250U vagy Intel Core i7-8550U processzor került, mellette, 8- vagy 16 GB DDR4 memóriát és 256 GB PCI Express csatolójú SSD-t találunk. A gépben van még egy üres PCI Express csatlakozó, így a későbbiekben, ha nem találjuk elegendőnek a tárhelyet bővíthetjük is.

Xiaomi Mi Notebook Pro 3

A gép meglepően vékony, éppen másfél centi a vastagsága. Egy ismerősöm közölte, hogy az általa használt notebook hűtő jóval vastagabb, mint az én notebookom. A magnézium ötövözetből készült hát rendkívül merev, így a nevetségesen vékony kivitel ellenére sem nyeklik-nyaklik. A billentyűk itt is a szokásosnál nagyobb méretűek, nekem cikkíráshoz tökéletesen megfelelnek – ezt az ajánlót is ezen írom éppen.

Xiaomi Mi Notebook Pro 4

A hardver kapcsán lényegében hasonló képességeket kapunk, mint a 13 colos gépnél. Ami más az természetesen a kijelző, ami itt 15,6 colos, a felbotása Full HD, és IPS technológiára épül. Nagyobb az akkumulátor is. A 8000 mAh kapacitású egységet USb Type-C porton gyorstöltővel tömhetjük meg energiával. A töltési idő maximum két óra, ezért cserébe, sajt tapasztalatom szerint, normál használat mellett elegendő napont egyszer töltőre dugni.

Erről a gépről már egy részletes tesztet is olvashattok nálunk, hiszen lassan egy éve használom teljes megelégedettségemre! A cikket itt keressétek: Xiaomi notebook Pro – tartósteszten a legjobb kínai notebook

Xiaomi Mi Notebook Pro 5

Ahogy azt beharangoztam ezek a gépek is meglepően olcsók most. Az i5-ös processzorralt, 8 GB memóriával és 256 GB háttértárral szerelt gép a GBNB05 kuponkódot használva jelenleg 791,99 dollár, míg az Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával és 256 GB SSD-vel szerelt notebook a GBNB03 kuponkód felhasználásával 1008,99 dollárba kerül.  vám és ÁFA mentes Priority Line szállítás ingyenes Magyarországra!

A gépeket itt találjátok:

Xiaomi Mi Notebook Pro – Core i5, 8GB+256GB DEEP GRAY – Kuponkód: GBNB05

Xiaomi Mi Notebook Pro –  CORE I7 16GB + 256GB  DEEP GRAY – Kuponkód: GBNB03


 

 

Xiaomi Mi Notebook Ruby

Ha eddig azért nem vettél Xiaomi notebookot, mert drágának találtad, akkor eljött a Te időd!

Xiaomi Laptop 15.6 inch 128GB SSD 1TB HDD 2

Minden fórumot kihasználok arra, hogy a Xiaomi Notebook Pro-t népszerűsítsem, hiszen most már jó néhány hónapja szolgál engem is a gép, és mit mondjak, sosem volt még ilyen remek hordozható noteszgépem! Persze a Core i7 processzort és a 256 GB-os SSD háttértárat meg kell fizetni, és nem lehet olcsó a magnézium váz és az alumínium burkolat előállítása sem. Szóval a gép nem olcsó, persze csak a többi kínai notebookhoz képest nem az, mert a hazai áraknál azért jóval kedvezőbb.

Xiaomi Laptop 15.6 inch 128GB SSD 1TB HDD 1

Ha tetszett a gép, de nem szerettél volna 1000 dollárnál is többet fizetni érte, akkor most lehet, hogy le fogsz csapni az új jövevényre. A Xiaomi új hordozható gépe átesett némi karcsúsításon a képességeket tekintve, de semmi olyan jelentős butítást nem eszközöltek, ami csökkenteni a használati értéket. Az új gép 15,6 colos teljes HD kijelzővel rendelkezik, a processzor egy Intel Core i5, de már a nyolcadik generációból. A gépben találunk még 4 GB memóriát, de ez a dupla memória foglalatnak köszönhetően akár bővíthető is. Az operációs rendszert a beépített 128 GB-os SSD meghajtón, a fájljainkat a mellette működő egy terrabájtos hagyományos merevlemezen tárolhatjuk. A gép kapott dedikált VGA vezérlőt is az NVIDIA MX110-es lapka képében, ami ugyan komoly játékokra nem lesz elegendő, de alapszinten akár meccselhetünk is a gépen.

Xiaomi Laptop 15.6 inch 128GB SSD 1TB HDD 3

Az új notebook természetesen vsatgabb kicsit a Notebook Pro-nál, de ez a hátrány valahol előny is, hiszen ennek köszönhető, hogy a memória nem az alaplapra forrasztva érkezik. A merevlemez is igényel némi helyet, ráadásul a tömege is nagyobb, többek között emiatt az új gép nagyjából fél kilóval lett nehezebb, mint a drágább tesója. Ami viszont maradt az a remek hűtési megoldás, ez a képek alapján a Pro verzióra nagyon hasonlít, de könnyen lehet, hogy ugyanaz a megoldás került bele.

Xiaomi Laptop 15.6 inch 128GB SSD 1TB HDD 4

A Xiaomi új notebookja a mostani akcióban a GBNB04 kuponkódot felhasználva 612,99 dollár, amihez természetesen ingyen kapjuk a vám és ÁFA mentes érkezést ígérő Priority Line szállítást!

Az új olcsó gépet itt találod: Xiaomi Laptop 15.6 inch 128GB SSD + 1TB HDD – Kuponkód: GBNB04

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.