Válassza az Oldal lehetőséget

Apák napja a Banggoodon!

Apák napja a Banggoodon!

Mert egy férfi egy kicsit mindig gyerek marad. Vagy csak én maradtam az?

Apák napja a Banggoodon! 1

A Banggoodon úgy gondolják, hogy a pasiknak is kijár egy kis szórakozás. Persze nem a csajokra és a piálásra gondolta, amikor kitalálták apáknapi akcióikat, ők a bennünk rejtőző gyereket próbálják megtalálni, a kínálatot böngészve nem kevés sikerrel!

Apák napja a Banggoodon! 2

Mielőtt az akciós termékekhez tekerünk az oldalon fent találunk két játékot. Az egyik egy klasszikus szerencsekerék, amit háromszor pörgethetünk meg, és különböző kedvezményeket nyerhetünk kuponok formájában.

Apák napja a Banggoodon! 3

A második játékban ajándékos dobozokra kattinthatunk, ezekben mindenféle fincsi meglepetés vár minket!

Apák napja a Banggoodon! 4

A játékok alatt aztán jönnek az akciós cuccok. A hat dolláros Xiaomi hátizsáktól a férni alsón át a notebookokig van itt minden, de a kincshorgászok találnak rendkívül erős Neodymium mágnest, a barkácsolósok mindenféle DIY cuccot, az otthonukat építgetők lámpákat, kamerákat és okoskészülékeket, a játékos lelkűeket pedig drónok és hal etető RC csónakot.

Apák napja a Banggoodon! 5

Hétvége van, kicsit engedjétek el magatokat Ti is, és turkáljatok könyékig a cuccok között!

Banggood, apák napja oldal

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.