Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából – március 16.

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából – március 16.

Hétfő reggel van, megérkeztek az első akciós kütyüt erre a hétre.

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából – március 16.

NAgyon úgy tűnik, hogy Kínában tényleg visszaáll minden az eredeti kerékvágásba, legalábbis a kedvelt webáruházainknál. Újra érkeznek az akciók, változatos termékkörök és rengeteg új termék bevezetése is elindult. Most átnézzük gyorsan, hogy mire kapunk jó akciót a mai napon!

 

1. Xiaomi C201 Electronic E-ink Screen Thermometer Hygrometer

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 1

Elsőként itt van a Xiaomi hő és páratartalom érzékelője. Ezt már többször is figyelmetekbe ajánlottam, mert jól néz ki, és hasznos is. A formatervezési díjat nyert kütyü asztalra is állítható, falra is ragasztható, a megfelelő vagy éppen nem megfelelő hőmérséklet és/vagy páratartalmat emojikkal jelzi.

Van hozzá kupon, amivel, most 9,99 dollárért rendelhetjük meg. A kuponkód: GB083001

Vásárlás itt: Xiaomi C201 Electronic E-ink Screen Thermometer Hygrometer

 

2. Easythreed X2 Mini 3D Printer

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 2

Ahogy a neve is mutatja, ez egy egész apró szerkezet, legalábbis a 3D nyomtatók között. Mindössze 10 x 10 x 10 centis tárgyak nyomtatására alkalmas. Cserében van benne wifi kapcsolat, Windows XP-től felfelé bármelyik Windows-tal használható, és ahogy írják, nagyon csendesen működik. Leginkább a fiatalabb korosztálynak szánják, de csodálkoznék, ha az alkotni vágyó idősebbek nem találnák meg a számításukat vele.

A X2MINI990 kuponkóddal az ára most csak 109,99 dollár itt: Easythreed X2 Mini 3D Printer

 

3. Alfawise V9S BL517 lézeres robotporszívó

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 3

Az egyik legolcsóbb lézeres robot a piacon. Lényegében mindent tud, amit egy ilyen szerkezettől elvárhatunk, valós időben tervezi a teakarítási útvonalat, térképezi fel a lakást, és mivel nem kamerát használ ehhez, hanem lázert, nem kíváncsiskodik bele az életünkbe sem. Van hozzá telefonos applikáció, lehet használni Amazon Alexa vagy Google Home rendszerekhez is, ráadásul még MOP, vagyis nedves feltörlés is rendelkezésre áll. Plusz egy érv a vásárlás mellett, a porszívó mellé, most 1 centtért tudunk hengerkefét vásárolni: Hengerkefe 1 cent, de csak porszívóval együtt

A hozzá tartozó kuponkód az Y54X4643FH, az ára kuponnal 246,99 dollár itt: Alfawise V9S BL517 lézeres robotporszívó

 

4. Xiaomi 30W-os vertikális, vezeték nélküli töltő

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 4

Speciális léghűtéssel, piszok gyors vezeték nélküli töltéssel, a Xiaomitól megszokott letisztult dizájnnal. Erről nem is kell többet tudni, csúcstelefonhoz jár egy ilyen csúcstöltő is!

A GBMI10PJ4 kuponkóddal 45,99 dollár itt: Xiaomi 30W-os vertikális, vezeték nélküli töltő

 

5. Xiaomi AX3600 AIoT Router Wifi 6

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 5

A Xiaomi új, wifi 6-os routeréről nemrégiben írtam egy rövid bemutatót. Nekem már nagyon fáj rá a fogam, ezzel a kütyüvel sok évre letudnám az otthoni wifivel kapcsolatos problémákat, főleg, hogy a wifi6-os eszközök még nem is igazán kezdtek el terjedni. De, ha majd itt lesznek, akkor lesz jó élet ezzel a routerrel! Addig is, természetesen a wifi 5 vagy az alatti szabványokkal is kompatibilis, és meg van benne minden, ami a jelenlegi kedvenc AC2100-as Xiaomi routerben. Az ára még kuponnal is borsos, de ismerve az itthon kaphatü wifi 6-os eszközök árait, mégsem mondhatjuk túl drágának.

Az GBMI10PJ3 kóddal most csak 136,99 dollár itt: Xiaomi AX3600 AIoT Router Wifi 6

 

6. Xiaomi FIVE Intelligens Sterilizáló lámpa

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 6

A Mijia appon keresztül telefonról is irányítható, van benne gyerek elleni védelem is, és persze sterilizál. Manapság, azt hiszem nem kell elmagyarázni, hogy miért lehet hasznos egy ilyen szerkezet.

A GBUVMILAMP kuponkóddal az ára ma 54,99 dollár itt: Xiaomi FIVE Intelligens Sterilizáló lámpa

 

7. Jumper EZbook S5 14 inch Notebook Windows 10

A legjobb akciós kütyü ajánlatok Kínából - március 16. 7

A Home Office jegyében egy olcsó, de normál munkára és szorakozásra megfelelő teljesítménnyel rendelkező notebook. A kijelző 14 colos, a felbontása teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel. Az Intel processzor mellett 8 GB memória és 256 GB SSD tár lett beépítve, szóval jó kis masina ez, ráadásul az ára sem túl magas.

A GBCNJPS5 kuponkóddal 269,99 dollárba, vagyis nagyjából 90 ezer forintba kerül itt: Jumper EZbook S5 14 inch Notebook Windows 10

 

Ez volt a hét első érdekesebb csomagja, de csodálkoznék, ha az utolsó lenne. Hamarosan újra jelentkezünk, figyeljétek a híreket!

 

További TOP10 cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.