Válassza az Oldal lehetőséget

Sosem volt ilyen olcsó a Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Sosem volt ilyen olcsó a Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Az ok, hogy már kapható az utód, igaz sokkal drágábban.

Sosem volt ilyen olcsó a Xiaomi Roborock S50 robotporszívó

Egy cikkben már foglalkoztunk vele, hogy érdemes-e az újabb gépet venni, és hát, ismerve a jelenlegi árakat azt hiszem, én még mindig a második generációt vásárolnám meg inkább. Nem mondom, fejlesztettek rajta, de az újítások nekem biztos nem érnének meg 150 dollárnyi plusz kiadást.

Ha a két porszívót összehasonlító cikkünk érdekel, akkor itt olvashatod: Xiaomi Roborock S50 a Roborock T6 ellen: megéri váltani?

Az új generáció bemutatkozása szerencsére kedvező hatással volt az előző árára, így mára soha nem látott mélységbe süllyedt az ára. Jelenleg még kapható az első generáció is, így azt várom, hogy a jelenleginél már nem nagyon lesz olcsóbb a Roborock S50, hiszen a három külböző generáció tagjait jelenleg 140-150 dollár választja el egymástól, így ezzel a három variánssal szépen beterítik a piacot.

Xiaomi Roborock S50 10

A lényegre visszatérve, a Xiaomi Roborock S50 ára jelenleg mindössze 359,99 dollár, ehhez az árhoz pedig a BGRBS5062 kuponkódot kell igénybevenni a vásárláshoz. Ide kattints, ha ezen az alacsony akciós áron szeretnéd megvásárolni:

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó MOP funkcióval – Kuponkód: BGRBS5062

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.