Válassza az Oldal lehetőséget

Mutatós beltéri, 3 megapixeles biztonsági kamera 8700 forintért

Mutatós beltéri, 3 megapixeles biztonsági kamera 8700 forintért

Ha nem akarsz sokat költeni, de fontos a mutatós külső, akkor szeretni fogod.

Mutatós beltéri, 3 megapixeles biztonsági kamera 8700 forintért

A SriHome SH029 wifi biztonsági kamera egy kiváló minőségű, 3 megapixeles felbontású kamera, amely 2304*1296 felbontással rendelkezik. A kamera wifi kapcsolatot is kapott, így bárhonnan, bármikor elérhetjük okostelefonon vagy tableten keresztül.

Mutatós beltéri, 3 megapixeles biztonsági kamera 8700 forintért 1

A kamera kétirányú audio funkcióval rendelkezik, így távolról is kommunikálhatunk a kamera előtt állóval. Az éjszakai látás funkcióval a kamera képes felvenni a képeket sötét környezetben is. A kamera támogatja az SD kártyás rögzítést, így biztosítva, hogy bármikor visszanézheti a felvételeket.

Mutatós beltéri, 3 megapixeles biztonsági kamera 8700 forintért 2

Hab a tortán, hogy a kamera látogatókezelési funkcióval is rendelkezik, így lehetővé teszi, hogy kontrolláljuk, ki lépett be a kamera látóterébe. A csomag tartalmazza az IP kamerát, egy USB kábelt ( a termék frissítései miatt a USB kábel meghosszabbítva lett, és közvetlenül a kamerához csatlakozik), egy adaptert, két csavart és egy felhasználói kézikönyvet.

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor most a cseh raktárból, BG589b2e kuponkóddal 8700 forintért magadévá teheted itt:

SriHome SH029 wifi biztonsági kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.