Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi több, mint 10 új, 5G-s telefont akar jövőre piacra dobni

A Xiaomi több, mint 10 új, 5G-s telefont akar jövőre piacra dobni

Merész tervek, de valószínűleg tudják, mi kell a népnek.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G 5G Phablet 8GB RAM 256GB ROM- White

Lei Jun, a cég vezérigazgatója a kínai Wuzhenben tartott internetes világkonferencián mondott néhány érdekes dolgot a cég jövő évi terveivel kapcsolatban. Elsőként kiemelte, hogy az egyelőre csak kínai paicra gyártott Xiaomi Mi 9 Pro, ami a cég kínálatában az első, valóban megvásárolható 5G-s készülék, a várakozásoknál jobb eladási adatokat produkált. Tette ezt annak ellenére, hogy Kínában az 5G hálózatok még nem indultak el, a start jövő év elején lesz.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G 5G Phablet 8GB RAM 256GB ROM- White

Talán emiatt is, a Xiaominál úgy döntöttek, hogy jövőre a teljes portfóliót lefedik 5G képes mobilokkal, vagyis a legolcsóbbtól, a legdrágábbig, minden szegmensben lesz 5G képes telefonjuk. Ez szám szerint több, mint 10 készüléket jelent majd. Bár a Huawei erősödött Kínában, a Xiaominál azzal számolnak, hogy ez leginkább az amerikai szankciók miatti hazafias hevület miatt van, ráadásul, mivel a konkurens nem fog hozzáférni a Google szolgáltatásaihoz, a Xiaominál úgy vélik, hogy a világ többi részén tovább erősíthetik az eladásaikat. 5G kapcsán ez alól az egyedüli kivétel India, mert ott még nem indul az 5G szolgáltatás.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.