Válassza az Oldal lehetőséget

Kicsi és okos futópad érkezett a Xiaomitól

Kicsi és okos futópad érkezett a Xiaomitól

Ha eddig az akadályozott meg a futópad vásárlásban, hogy nem fér el a lakásban, akkor ennek az érvnek lőttek!

Kicsi és okos futópad érkezett a Xiaomitól

A Xiaomi annyi csodás cuccal halmoz el minket, hogy szinte már vártuk mikor dobnak piacra egy futópadot. Legközelebb jöhet az elipszistréner, a szóbabicikli, aztán egy okos fekvenyomópad.

 A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin 2

Na jó, ezeket sem várjuk, ahogy a futópadra sem számítottunk, de megérkezett, és szokás szerint jó cucc lett. kezdjük ott, hogy kicsi. De tényleg az, összecsukva nem foglal el fél négyzetmétert sem a lakásból, magassága is elig több mint 10 centi. KInyitve pedig ennek a fele, vagyis ha futunk – vagy inkább kocogunk- rajta, akkor alig 5 centire tesszük ezt a padlótól.

A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin 3

A szerkezet nem csak kicsi, hanem könnyű is. Az egész vázrendszer alumínium ötvözetből készült, így cakli-pali 28 kiló az egész. Persze emelgetni ekkora súlyt sem szerencsés, így a Xiaominál adtak a padnak két kereket is, aminek segítségével összecsukott állapotban könnyedén az ágy alá csúsztathatjuk.

A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin 4

Ahogy feljebb írtam, a pad inkább csak kocogáshoz vagy gyalogláshoz lesz jó, mert a maximálisan beállítható sebesség 6, míg a minimum 0,5 kilométer per óra. A meghajtáshoz 220 voltos hálózatra lesz szükség, valamint egy átalakítóra a dugóhoz, ami kínai szabványú. Ez persze ne legyen akadály, néhány dollárért kapunk ilyen átalakítót. Fontos adat még, hogy a pad maximális terhelhetősége 90 kilogramm.

A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin 5

Mint szinte minden Xiaomi termék, úgy ez a pad is okos. Integrálható  a Xiaomi Mi Home alkalmazásba, de irányítható akár a mellékelt távirányító segítségével is. Az okosság nem csak ebben érhető tetten, hanem abban is, hogy a gép két üzemmódban működhet. A kezdőknek a gyártó a fix sebességű üzemmódot javasolja, ennek sebességét persze menet közben is állíthatjuk a távirányítóval. Haladó kocogóknak készítették a változó sebességű üzemmódot, amikor is a pad érzékeli, hogy a fejrészhez vagy a végéhez vagyunk e közel. Ha előbbihez automatikusan gyorsít, ha a hátsó feléhez akkor automatikusan lassít.

A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin 6

A Xiaomi futópad jópofa, okos, kis helyen elfér, szóval tényleg praktikus, ha neincs kedved vagy időd a lakásból kimozdulva kocogni. A menőségnek azonban sajnos ára van, és ezt a kínai cég meg is mutatja az árcédulán. A pad ára 530 dollár, ami mai árfolyamon nagyjából 147 ezer forintnak felel meg.

Ha megtetszett itt tudod megvenni: A1 Folding Walking Machine Gym Equipment Fitness from Xiaomi Youpin

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.