Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mi MIX 3 pletykák (frissítve)

Xiaomi Mi MIX 3 pletykák (frissítve)

Közeledik a bemutató, de a Xiaomitól szinte semmilyen konkrétum nem szivárgott még ki.

Xiaomi Mi MIX 3 Features

Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor egy dolog mégis, ez pedig a lecsúszó előlap mögé rejtett előlapi kamerák és egyéb szenzorok, de ezt is csak azért szellőztették meg, hogy a Huawei alá tegyenek kicsit. Minden más specifikáció ismretlen még. Pletykák persze vannak szép számmal, de legény legyen a talpán, aki kibogozza mi a valós és mia fals információ.

Most egy fényképen látható megállító tábla és rajta specifikációk kerültek a netre, és persze a jól értesültek már mint bizonyítékra tekintetenk az itt feltüntetett adatokra. Persze ezek egy jó része bőven benne van a pakliban, de hogy a végeredmény mi lesz még nem tudhatjuk. Nézzük mi az amit tudni vélünk! A kijelzőről tudjuk, hogy teljesen keret nélküli lesz, és az előlap le vagy a hátlap feltolásával kerülnek elő a kamerák. A képátló 6,4 hüvelyk lesz, a felbontás pedig 2340 x 1080 képpont.

Azt csiripelik a verebek, hogy a telefonban a Qualcomm 7 nanométeres csíkszélességen (az Intelnek még a 10 nanométer sem akar összejönni nem hogy a hét…) készülő lapkája, a Snapdragon 855 dolgozik majd. Ez azért fura, mert egyrészről, ha ez igaz lesz, akkor a MIX 3 lesz a világ első ezzel a lapkával szerelt telefonja, más részről a Qualcomm hivatalosan csak december elején rántja le a leplet az új lapkáral, a MIX 3 pedig előbb piacra kerül. Szóval van egy kis bizonytalanság ebben a kérdésben. Bár pletykálták, hogy a MIX 3 10 GB memóriával érkezik, a kép alapján a specifikáció egy 8 GB RAM + 256 GB ROM kiépítést feltételez.

Kamerák terén sem mehetünk biztosra. A hátlapra egy 20+16 megapixeles párost jósolnak, ráaádul azt állítják, hogy a kamera képes lesz slow motion 960fps-re, ami tényleg szenzációs lenne. Az előlapra is jó cucc kerül, ezt elméletileg már a XIaomi is megerősítette, így, ha minden igaz, akkor elől találunk majd két kamerát, aminek a fő egysége 24 megapixeles lesz. Arcfelismerés garantált, a többit majd meglátjuk. Szinte nyilvánvalónak tűnik az is, hogy az ujjlenyomat szenzor a kijelző alá kerül. A tábla szerint az akkumulátor 3850 mAh kapacitású lesz.

Nem tudjuk még, hogy a fentiekből mi valósul meg, de ez a telefon kevesebb extrával is bőven a kívánatos kategóriába esik. A végén még eladok itthonról minden mozdíthatót és veszek egyet.

Még be sem fejeztem a hírt már meg is érkezett az alábbi kép, ami arról árulkodik, hogy a MIX 3 kék és zöld színben (is?) megvásárolható lesz.

1 26

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.