Válassza az Oldal lehetőséget

ioutdoor X – friss képek egy friss telefonról

ioutdoor X – friss képek egy friss telefonról

Van ebben a mobilban valami, valami olyan, ami miatt megkívántam.

ioutdoor X – friss képek egy friss telefonról

Erről a telefonról már két hírben is szóltunk, ez lesz most a harmadik. A részletesebb bemutatóban ( A világ legvékonyabb ütésálló mobilja lett az ioutdoor X ), bemutattuk az összes specifikációt és láthattatok képeket is, de nem olyanokat, amik most érkeztek. Ritkán érzek ilyet, főleg, hogy meglehetősen sok telefon megfordul nálam, de ettől a mobiltól kicsit hevesebben ver a szívem. Oké, persze, jó a hardver, jól is néz ki, de akkor is megmagyarázhatatlan az érzés, főleg, hogy egy Xiaomi MIX 2 boldog tulajdonosa vagyok.

ioutdoor X rugged phone Featured 780x405

A mai képek voltak, amik végképp eldöntötték a dolgot, és rányomtam a rendelés gombra. Hiába, ami kell az kell, az ember ne tagadja meg magától az apró örömöket, mert akkor minek élünk. Öszintén megmondom, nagyon meglepne, ha a Xiaomit végül lecserélném rá, de akkor is, kézbe kell fognom, meg kell tapogatnom és ki kell próbálnom, aztán meglátjuk mi lesz. Vagy ez vagy a Xiaomi megy a piacra, de ha elborul az agyam mind a kettőt megtartom. Úgyis jó lenne egy telefon amit a motoros túrákra magammal viszek, ez hátha ki fogja bírni, amikor az autópályán kiesik a zsebemből.

ioutdoor X waterproof 1

Szóval remélhetőleg holnapra csomagolódik az új telefonom, igyekszem majd egy jó kis cikket rittyenteni róla, hogy örüljetek. Addig s nézegessétek velem a képeket!

ioutdoor X is perfect for all kind of environment

 

Itt megtalálod: ioutdoor X

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.