Válassza az Oldal lehetőséget

Törhetetlen telefonok katonai minősítéssel – Armor fókuszhét indult!

Törhetetlen telefonok katonai minősítéssel – Armor fókuszhét indult!

Az Ulefone Armor sorozata kétség kívül a legjobbak között van, ha a strapatelefonok között válogatunk.

Ulefone Armor 3W 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM- Orange EU Version

 Szerencsére volt már a kezünkben Ulefone Armor telefon, és nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy lesz is még, szóval tudjuk miről beszélünk. Ha valaki a munkája vagy a hobbija miatt olyan telefont szeretne, ami nem törik, mint a ropi, annak érdemes lesz körülniznie a mostani kínálatban!

A műsort, ha szabad ezzel az analógiával élni, három új készülékre hegyezték ki, ezek az Armor 3W, az Armor 3WT és az Armor 6S. Ezek közül igazán újnak az első kettőt mondanám, amik a név alapján már sejthető módon egy töröl fakadnak. Az egyetlen, ám annál komolyann különbség közöttük, hogy a T utótaggal ellátott darab adó-vevőként, széepn, angolosoan, walkie-talkie-ként is funkcionál. A harmadik mobil, az Armor 6S az eredeti Armor 6 újabb variánsa, ami mondhatni összegyűrta az eredeti 6 és a 6e képességeit. Mivel lassan nem tudok kikeveredni a típusszámok erdejéből ezt a bekezdést be is fejezem!

Ulefone Armor 6S 4G Phablet 6GB RAM 128GB ROM- Black EU Version

A lényeg a dologban tehát az, hogy ezen a héten a fontosabb, és jelenleg forgalomban lévő Armor telefonok ára erősen meg lett faragna. Konkrétan 6 különböző mobilról beszélünk, igaz, mint feljeb olvashattátok, ezek azért nem teljesen függetlenek egymástól. További szócséplés helyett azt javaslom, hogy nézzétek meg magatok is az akciókat, a megvásárolható telefonokat és kiegészítőket, és, ha szükségetek evan egy frankó strapatelefonra, akkor ne is keresgéljetek tovább!

Ide kattints:

Ulefone Armor strapatelefon fókuszhét a GearBesten

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.