Válassza az Oldal lehetőséget

Már rendelhető a Xiaomi új robotporszívója, a Roborock S6

Már rendelhető a Xiaomi új robotporszívója, a Roborock S6

Hosszú idő után érkezett meg a Roborock S50 utódja, de végre megvásárolhatjuk, ha szeretnénk!

 t6 feature

Várható volt, hogy az új porszívó drágább lesz, mint amostani verzió, ugyan akkor az is igaz, hogy az S50 is ilyen árszintről indult, szóval pánikra nincs ok. Ráadásul egyelőre kapható még a Roborock S50 is meglehetősen kedvező áron, jelenleg 400 dollár körül, vagy sokszor ez alatt is hozzá lehet jutni, ami igen baráti, még akkor is, ha a legolcsóbb hazai beszerzési forrásokat nézzük is.

Az új porszívót eddig T6-ként ismertük, de időközben kiderült, hogy a T6 jelzés a kínai verzióé lesz, az európai dugós változat az S6 nevet kapja. A Roborock T6-al, már foglalkoztunk egy cikkben, akkor arra kerestük a választ, hogy érdemes lesz-e ezt venni az S50 helyett. Nem nagyon jutottunk dűlőre magunkkal, mert ugyan az S6 fejlettebb, többet tud a szoftver, azért a 200 dolláros felár nem biztos, hogy indokolt. Ezzel együtt persze nem akarunk senkit lebeszélni róla, végül is ez egy hosszabb távú befektetés, így aki teheti lehet, hogy mégis jobban jár az új verzióval.

Xiaomi Roborock T6 robot vacuum cleaner released in crowdfunding more powerful cleaning with competitive price C01

Ha nem olvastad cikkünkat az új porszívóról, a Xiaomi Roborock S6-ról, akkor most bepótolhatod: Xiaomi Roborock S50 a Roborock T6 ellen: megéri váltani?

Ha szeretnél szert tenni egy új Roborock porszívóra, akkor itt kersed:

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó lézeres vezérléssel

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.