Válassza az Oldal lehetőséget

A világ első Helio P70-el szerelt strapatelefonja bevezető akcióban kapható

Elképesztő akciót kaptunk az új ULEFONE Armor 6e strapatelefonra!

Armor6e 01

Ebbe a telefonba mindent beépítettek, ami beépíthető. A védettsége IP69K szabványú, vagyis katonai sztenderdeknek is megfelel mind az ütés-, mind a víz-, mind a porállóság szempontjából. Ennek ellenére jól néz ki! Nem a régi béna monstrumot kapjuk a pénzünkért, bár tény, azért egy átlag telefonnál még mindig jóval méretesebb az Armor 6.

Armor6e 02

A közvetlen előd, az Armor 6 nem sokban különbözött ettől a telefontól, csak csupán a központi egység az eltérés. Ez azonban megérte a ráncfelvarrást, hiszen a Helio P60-ról az újabb Helio P70-re cserélődött a központi egység. Már a Helio P70 bemutatkozásakor tudhattuk, hogy a gyártó MediaTek direkt azonos lábkiosztással és mérettel hozta ki az utódot, így a gyártók anélkül tudnak majd továbbfejleszteni, hogy az elkészült hardveren, a telefonok alaplapján változatniuk kéne. Az ULEFONE mérnökei éltek is a lehetőséggel, és a Helio P60-at gyorsan a Helio P70-re cserélték. A telefon ára változatlan maradt – sőt most még olcsóbb is-, ám a vas sokat erősödött. A processzormagok (ARM Cortex-A73) már 2,1 GHz-e, míg a Mali-G72 GPU 900 GHz-en üzemel, ezek az értékek korábban 2 GHz/800 MHz-en voltak. A többi specifikáció nem változott, így maradt a MIL-STD-810G szabvány és az IP69K védelem (nagynyomású vízsugárral szembeni ellenállás., Nem lehet panasz a memóriára és a beépített tárra sem, hiszen előbbi 6- utóbbi 128 GB-os. Kiemelkedik a mezőnyből a 6,2 colos, 2246 x 1080 pixeles kijelző és a három kamera (16+8 MP, 8 MP) és a combos 5000 mAh kapacitású akkumulátor miatt is. Itt is van NFC, a rádiók sokasága, aminek köszönhetően a föld lényegében minden országában használható. Extraként kapunk még vezeték nélküli töltést és UV tesztet is, szóval, ha a naptejed nem is, az Ulefone Armor 6 biztosan megvéd a leégéstől.

Ulefone Armor 6 4G Phablet 6.2 inch Android 8.1 OS Helio P60 ( MT6771 ) Octa-core 2.0GHz 6GB RAM 128GB ROM 8.0MP Front Camera Fingerprint Sensor Corning Gorilla Glass 5 5000mAh Built-in IP68- Black European Union

A napjaink minden követelményének megfelelő hardver, a rengeteg képesség, az IP69K szabványnak való megfelelőség, és nem utolsó sorban a mutatós külső pénzbe kerül, de most kevesebbe, mint gondolnád. Már az alapár is barátságos ezért a telefonért, hiszen 245 dollár nem pénz ezekért a képességekért, de ha résen vagy, akkor néhány napig 45 dollárral olcsóbban, egészen pontosan 199,99 dollárért veheted meg. Ehhez a rendkívül kedvező árhoz csak az kell, hogy az akció alatt az első 99 vásárló között legyél, ha így lesz, akkor jókora összeget spórolhatsz meg.

Ha le szeretnél csapni a telefonra, akkor ezt most elővételes akcióban teheted meg a fenti feltételekkel. A szállítás indulása május vége lesz, szóval csak akkor vásárolj, ha nem bánod ezt a néhány hét többletet, amíg megérkezik.Az persze igaz, hogy ha most, elővételben rendeled, akkor nem csak szemtelenül olcsón juthtsz hozzá, de az elsők között is lehetsz, akiknek ilyen készülék van a birtokukban!

A bevezető akció részleteit itt találod:

ULEFONE Armor 6e strapatelefon IP69K-s víz és por elleni védelemmel, UV érzékelővel – 199,99 dollár 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.