Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel

Összeszedtem a legjobb akciókat, porszívótól a lámpáig van itt minden!

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Az év eleje, de főleg a január nem az akciókról nevezetes. Ilyenkor még a raktárak újra töltése van napirenden, hiszen az évvégi roham leapasztja a készleteket. A kereskedőknek ilyenkor nem is áll érdekükben a túlzott árengedmény, mert sokszor nincs is mit eladni. Ráadásként január végén van Kínában a holdújév, amit nagyjából úgy kell elképzelni, mint nálunk a karácsonyi, újévi időszakot. Ilyenkor a nagyvárosokból hazautaznak az emberek, meglátogatják a szüleiket, a szülővárosukat, de mindezt kínai léptékben, vagyis ilyenkor a magyar lakosság sokszorosa indul vonattal, repülővel.

Ezen az okok miatt nehezebb ilyenkor az én dolgom is, de így legalább több témakörből kell válogatnom. A cikkben látható termékek mindegyike EU raktárból vásárolható a cikk írásakor. Vágjunk is bele!

 


9 ÁRUHÁZ ÖSSZES KUPONOS AKCIÓJA EGY HELYEN! BANGGOOD, GEEKBUYING, TOMTOP, GSHOPPER, HEKKA, GEEKMAXI, ALIEXPRESS, CAFAGO, BUYBESTGEAR. SOK EZER KUPONOS AKCIÓ EGY HELYEN!

KATTINTS IDE: 9 ÁRUHÁZ, SOK EZER AKCIÓ

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

Szerszámkészlet elektromos munkákhoz

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 1

Ez egy komplett csomag, amiben pákát, multimétert, csipeszeket, csípőfogót, ónszippantót, meg egy rakat egyéb dolgot találunk. Természetesen mind ehhez jár egy kis hordtáska is, amiben szépen, rendezetten vihetjük magunkkal a szerszámainkat. A bőséges csomagért nem kérnek sokat, a cseh raktárból 9000 forintért hozhatjuk el a BG90314c kuponkód segítségével. Vásárláshoz katt az alábbi hivatkozásra:

Szerszámkészlet elektromos munkákhoz

 


 

SOKANY SK-935 robotgép

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 2

Habveréshez, tésztadagasztáshoz meg persze ezer egyéb dologra is használható ez a kis gép. Amúgy csak látszólag kicsi, mert 500 wattos a szerkezet, szóval van benne erő meg izom, amennyi kelleni fog. A csomagban kapunk hozzá egy tartót is, így egyben, a tartozékokkal tudjuk a szekrénybe tenni, ha nem használjuk. A tartozékok a képen látszanak, ehhez sokkal többet nem is tudok hozzátenni. Az ár maradt még, a BGec6f2e kuponkóddal csak 7400 forintot kérnek érte itt:

SOKANY SK-935 robotgép

 


 

Dreame D9 Max lézeres, felmosós robotporszívó

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 3

A Dreame a Xiaomi kötelékébe tartozik, a porszívói minősége is ilyen, és persze az sem lényegtelen, hogy az igen kedvelt, és igen jó Xiaomi Home telefonos applikációt használhatjuk hozzájuk. A D9 egy erős gép lett, a 4000 Pa szívóerő a felsőkategóriába repíti. Természetesen van hozzá MOP, amivel a nedves feltörlést is elvégzi porszívózás után. Nagyméretű a portartálya, nagy az akkumulátor is, egy töltéssel képes akár 150 percen keresztül is takarítani, ami a gyártó mérése szerint körülbelül 250 négyzetméter kitakarításához elegendő. Mivel Xiaomi a térképkezelés hibátlan, és a szoftveres képesség terén is elsőosztályú a gép.

A mostani akcióban 150 ezer forint helyett 100 ezerért vehetjük meg, szóval elég szép kedvezményt kapunk a BGHN1412 kuponkódot használva itt:

Dreame D9 Max lézeres, felmosós robotporszívó

 


 

Mensela RT-W1 barkácsszerszám

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 4

Finomabb munkákhoz, csiszoláshoz, polírozáshoz, vágáshoz és hasonló munkákhoz használható ez a csomag, ami az alapgépen kívül egy kellemes indulókészletet is tartalmaz különféle tartozékokból. A tartozékok, illetve a tengelyméret kompatibilis több más gyártó megoldásával, így, ha elfogynak a szerszámok jó eséllyel még hazai barkácsáruházban is kapunk pótlást. Persze a kínai rendelés mindig rendelkezésre fog állni. Ennek a csomagnak az ára a BG062996 kuponkóddal mindössze 8100 forint itt:

Mensela RT-W1 barkácsszerszám

 


 

Yeelight YLDP004-A GU10 okoslámpa

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 5

Erről a lámpáról nem írok sokat, felesleges lenne. A lényeg, hogy ha a spotjaidban ilyen formátumú égő van, akkor most olcsón okosíthatod a világításodat ezzel a Yeelight lámpával. Telefonos appról vezérelhető, ráadásul a Xiaomi Home appon keresztül, hiszen a Yeelight a Xiaomi rendszerében használható termékeket gyárt. Az eredeti 9300 forintos ár helyett 3700 forintért veheted meg a BG3370d4 kuponkóddal itt:

Yeelight YLDP004-A GU10 okoslámpa

 


 

HiBREW H11 kávéfőző

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 6

HiBREW a kínai kávéfőzők között kb. olyan pozíciót foglal el, mint az autók között egy BMW vagy AUDI. Szóval nem a luxus, simán csak a csúcsminőség. Rengeteg féle gépet gyártanak a teljesen automatától a hordozható, akkumulátoros kávéfőzőig, és nem tudok olyanról, amit ne dicsérnének a vásárlók. Ez a presszógép is ilyen, szerte a neten jókat olvasni róla, az eladó oldalán az értékelés 4,88 ponton áll, 5 pont a maximum. Szóval nem nagyon lehet belekötni.

Sajnos a HiBREW meglehetősen drága márka, így különösen örömteli, ha komolyabb akcióra bukkanok. Most az eredeti 62 ezer forintos ár helyett 39 ezret kell csak fizetnünk a BG40ca58 kuponkóddal itt:

HiBREW H11 kávéfőző

 


 

3 részes ruhatároló doboz

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 7

Nem is igazán doboz ez, hiszen puha anyagból készül, így, ha nem használjuk nem foglal sok helyet. Ha viszont használjuk, akkor pormentesen tudjuk tárolni az éppen nem használt ruháinkat, például nyáron a téli, télen pedig a nyári holmit. A tároló mérete 58 x 36 x 32 cm, cipzáras a teteje, de van rajta ablak elől is, hogy könnyen hozzáférjünk a ruhákhoz. A háromdarabos csomag ára a lengyel raktárból, a BGde1c63 kuponkóddal most 7400 forint itt:

3 részes ruhatároló doboz

 


 

KING DO WAY 4 részes ruhatároló

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 8

Majdnem pont olyan, mint az előző, csak ez spanyol raktárban van, nem három, hanem négy részes, és nincs hozzá kupon. Viszont így sem drága, 8000 forintot kérnek érte. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

KING DO WAY 4 részes ruhatároló

 


 

BlitzHome BH-AP1C légtisztító

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 9

Ez a BlitzWolf butábbik légtisztítója. Megjegyzem nekem van az okosból, és kb. sosem használom hozzá a telefonos appot, szóval, ha rám hallgattok, akkor megveszitek ezt néhány ezressel olcsóbban, mint amennyiben az okos kerül. A két gép között amúgy más különbség nincs, a teljesítményük, a légtisztító képességük megegyezik. Az ára a BGHN1401 kuponkóddal 22 ezer forint itt:

BlitzHome BH-AP1C légtisztító

 


 

Geemax összecsukható szobabicikli

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 10

Egészen kicsire összcsukható és nem is túl nehéz, szóval leginkább olyan helyekre érdemes megvenni, ahol a használat után el kell rakni. 120 kilóig terhelhető, állítható az ülés magassága és persze a tekerés nehézsége is, utóbbi 10 fokozatban. Amit még érdemes kiemelni, hogy a fékezés (vagyis a tekerés nehézségének állítása) nem szíjas, hanem mágneses, szóval egyrészről nem kell karbantartani, másrészről sokkal halkabban működik. A komputeren láthatjuk a megtett távot, az elégetett kalóriákat, a tekerés sebességét és van pulzusmérő is, szóval minden lényeges adatot megkapunk az edzés közben.

A kerékpár ára a BGb25dcc kuponkóddal 43 ezer forint helyett csak 26 ezer forint itt:

Geemax összecsukható szobabicikli

 


 

Xiaomi Mijia MJXCQ01DY porszívó

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 11

Ez egy vezetékes állóporszívó a Xiaomitól. Kicsi, könnyű, mégis erős. Az akkumulátor hiánya itt némi előnyt is jelent, hiszen egyrészről olcsóbb így a gép, másrészről az akksikat nem kell emelgetnünk porszívózás közben, harmadrészt sosem fog lemerülni. Igen mutatós, formatervezett darab, a minőséggel sincs hiba, hiszen Xiaomi. Szóval, ha egy olcsó állóporszíót keresel, akkor megtaláltad! A BGHN1419 kuponkóddal az ára csak 22 300 forint itt:

Xiaomi Mijia MJXCQ01DY porszívó

 


 

Bakeey PB-C7366 8-in-1 USB-C Hub

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 12

USB Type-C csatlakozós notebook mellé ez a tökéletes és olcsó választás. Négy USB port, egy HDMI kép- és hangkimenet 4K támogatással, kártyaolvasó és Ethernet port is megtalálható ezen a kis kütyün. Szóval 8 funkció egy kis dobozba csomagolva. Nem is kérnek érte sokat, a BGcd0705 kuponkóddal 7000 forint az ára itt:

Bakeey PB-C7366 8-in-1 USB-C Hub

 


 

Artillery Sidewinder X1 3D nyomtató

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 13

Rendkívül jó ár/teljesítmény arányt kapunk ettől a géptől már alapértelmezetten is, de a mostani akció erre rátesz még jónéhány lapáttal! nagyméretű, 300 x 300 x 400 milliméteres tárgyakat nyomtathatunk, akár 150 mm per perces sebességgel. elboldogul a megszokott nyomtatószálak mindegyikével, színes, érintésérzékeny kijelzője van, automata munkaasztalszintezést is kapott, szóval mindent tud, amit egy ilyen géptől elvárhatunk. Az ára viszont mindent ver, hiszen a BGd56626 kuponkóddal az eredeti 150 ezres árat alig több, mint 80 000 forintra tudjuk lefaragni. Ez tényleg remek ajánlat most!

Artillery Sidewinder X1 3D nyomtató

 


 

LUXUN F30070 csillagásztávcső

LUXUN F30070 15-150X HD Astronomical Telescope Professional Stargazing Multilayer Coated Lens Monocular With Tripod

Megrendeled és a február elején érkező üstököst már ezzel nézheted. Azért nem szeretnék senkit félrevezetni, ez nem egy komoly távcső, inkább a belépőszint, ami esetlegesen meghozhatja a kedvet a komolyabb darabokhoz. Gyerekeknek, kamaszoknak megfelelő belépő lehet a csillagok világába, de persze földi célpontok is fürkészhetők vele. Az áruházban a vevői véleményeknél nézzetek körül, többen küldtek be képeket, amin látszik, hogy milyen nagyításra képes a távcső. Előre mondom, nem is rossz!

Az ára most kedvező, a BG5394b9 kuponkóddal húszezer alatt, egészen pontosan 18 580 forintért megvehetjük itt:

LUXUN F30070 csillagásztávcső

 


 

Drillrpo profi festékszóró szett szivattyúval

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 14

Gyanítom nem ennek a készletnek az eladásából fogok meggazdagodni, mert bár jelentős kedvezményt adnak rá így sem olcsó, ráadásul elég szűk lehet az a réteg, aki ennyire komoly gépet használ. A csomag komplett, szóval a szivattyú mellé szórópisztolyt és csöveket is adnak. A viszonylag nagy teljesítmény és a szénkefementes motor mellé viszonylag kis méret és tömeg társul. Az ár tehát nagyon jó, hiszen a BG91d072 kuponkóddal lényegében féláron vehetjük meg, az eredeti 149 000 forint helyett 72 800 forintért itt:

Drillrpo profi festékszóró szett szivattyúval

 


 

BlitzHome BH-IM2 automata jégkockakészítő

Ez a gép a múltheti válogatásban is benne volt, de most sem tudtam kihagyni, mert ilyen alacsony áron még sosem vehettük meg. Ennek oka gyaníthatóan az, hogy tél van, ez eredményezhette a közel 50 százalékos árcsökkentést. Ahogy mondani szoktam, téli holmit nyáron, nyárit meg télen érdemes bezsákolni! Amúgy ilyen gépem nekem is van, most a szekrény mélyén, de nyáron sűrűn volt használatban, ha vendégek jöttek vagy ha jégkását szerettünk volna készíteni. Őszintén szólva jóval gyakrabban került elő, mint arra eredetileg számítottam.

Írtam róla cikket is, készítettem egy rövid videót is. A cikket itt találod: KIPRÓBÁLTUK – BLITZHOME BH-IM2 JÉGKOCKAKÉSZÍTÉS OTTHON EGY GOMBNYOMÁSRA

A vásárláshoz használd a BGbf19d5 kuponkódot, ezzel az eredeti 60 ezer forintos ár helyett 35 600 forintért tudod megvásárolni itt:

BlitzHome BH-IM2 automata jégkockakészítő

 


 

Ultenic U11 porszívó

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 15

Az Ultenictől tavaly óta jobbnál jobb gépeket kapunk, legyen szó porszívóról vagy légkeveréses sütőről. Az U11 is egy kiemelkedően jó teljesítménnyel rendelkező porszívó, hiszen a 25 000 Pa szívóerő lényegében a ma elérhető maximum, vagy legalábbis annak közelében van (25-30 ezer Pa között vannak a csúcsporszívók). A szolgáltatások és tartozékok száma sem utal arra, hogy egy ennyire jó árú gépet tartunk a kezünkben, hiszen a A motoros padlószívófejtől az ugyancsak motoros atkaszívón keresztül mindent megkapunk, sőt, olyan extrákat is, mint a porszívófejen lévő LED-ek, amik segítenek megtalálni a poros, még ki nem takarított területeket a lakásban.

Mindent összevetve igen jó kis gép ez, az ismertebb márkák árának nagyjából a feléért. Érdemes elgondolkozni rajta. A BGHN1502 kuponkóddal az eredeti 104 ezer forint helyett 55 ezerért vehetjük meg itt:

Ultenic U11 porszívó

 


 

XMUND XD-WB2 FEKVENYOMÓPAD

Kínai kütyük féláron, ezek most a legdurvább akciók 8

Erről a cuccról sokat nem tudok írni, ez egy edzőpad. Méretei 114 * 33 * 14,5 cm, tömege 12 kiló, teherbírása 300 kilogramm. Anyaga acél és műbőr. Ennyi. A BGc5e849 kuponkóddal lényegében féláron, vagyis 20 800 forint helyett 11 100 forintért vehetjük meg itt:

XMUND XD-WB2 FEKVENYOMÓPAD

 


 

BIKIGHT 3-az-1-ben kerékpárlámpa

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 16

Akkumulátoros, USB-ről tölthető. A normál LED-es lámpa mellett egy projektoros LED-es lámpa is van rajta, összesen 4 féle világítási módot kapunk, ráadásként pedig automatikusan, a külső fény erősségének függvényében változtatja a fényerejét. A kerékre szerelendő érzékelő vezeték nélküli, ez sem rossz dolog! És miért kell az érzékelő, Hát azért, mert ez nem csak lámpa, hanem egy kerékpár komputer is egyben, mindent mutat, ami elvárható. Sőt, ha ez nem lenne elég, akkor egy hangszórót is építettek bele, szóval dudaként is funkcionál. Tényleg elég sokoldalú kütyü, ami most ráadásul olcsó is. A BG3a84c5 kuponkóddal 12 800 forint helyett 7000 forintért vehetjük meg itt:

BIKIGHT 3-az-1-ben kerékpárlámpa

 


 

NB MC55-2A monitor és billentyűzet tartó

Ezek a hét legjobb kínai akciói, akár 60 százalékos kuponos kedvezménnyel 17

A lista végére ismét egy olyan termék került, mint a feljebb látható kompresszoros festékszóró, vagyis olyan, ami nem a széles tömegek számára készült. Ennek ellenére beteszem a listába, mert aki ilyet keres, az most örülni fog, hogy harmadáron megkapja. Ugyanis ez a falikar most az eredeti 105 000 forintos ár helyett csak 37 ezer forintba kerül, ami finoman szólva is brutális árcsökkentést jelent.

Ahogy látható a a tartón elfér két monitor (akár 27 colosak is), elfér a billentyűzet, sőt, akár egy mini-PC is. Ha szükséged van egy ilyen szerkezetre, akkor az alábbi linkre kattintva használd a BG2261ce kuponkódot!

NB MC55-2A monitor és billentyűzet tartó

 

 


9 ÁRUHÁZ ÖSSZES KUPONOS AKCIÓJA EGY HELYEN! BANGGOOD, GEEKBUYING, TOMTOP, GSHOPPER, HEKKA, GEEKMAXI, ALIEXPRESS, CAFAGO, BUYBESTGEAR. SOK EZER KUPONOS AKCIÓ EGY HELYEN!

KATTINTS IDE: 9 ÁRUHÁZ, SOK EZER AKCIÓ

 


ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.