Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt – május

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt – május

Ime, itt az e havi válogatás, egy rakat olcsó, de használható kínai portékával!

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 1


Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Csak a szokásos. A cikk írásának pillanatában minden termék megtalálható európai raktárban, így reménykedhetünk a gyors szállításban, vám és áfa pedig nincs. Ha kifogy a termék az európai raktárból, akkor a link automatikusan a kínaira (CN) ugrik, erre figyeljetek. Most még nincs gond, minden termék vámhatár alatt van, így július 1 előtt nem kell se vámköltséget, se áfát fizetnünk utánuk!

Kezdjük!


Iratkozz fel Youtube csatornánkra, hamarosan kisorsoljuk a robotporszívót!


 

Színes LED lámpa Bluetooth hangszóróval

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 2

A képeken úgy néz ki, mint egy plafonlámpa, de ez senkit ne tévesszen meg. Jó darab azért, de ez igazából egy hagyományos foglalatba tekerhető lámpa, ami távirányítóval vezérelhető. 30 wattos, a körátmérő 23 centiméter, és extraként építettek bele egy Bluetooth hangszórót is, amin keresztül a telefonunkon tárolt zenéket tudjuk például lejátszani.

Szóval, ez a lámpa a már meglévő foglalatba tekerhető, így okosíthatjuk a lakásunk világítását. Az ára meglepően alacsony, csak 4800 forintot kérnek érte. Kupon nincs, vásárás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Színes LED lámpa Bluetooth hangszóróval

 


 

IPREE 3 REKESZES TÁROLÓ KÜTYÜKHÖZ, KÁBELEKHEZ

Ezek most a legjobb EU raktáras kínai kütyük 5000 Ft alatt 13

Ismét egy tároló, de ennek nem a háziasszonyok fognak örülni, hacsak nem ők a kütyümániások otthon. Az Ipree tárolója kimondottan mindenféle apróság, memóriakártyák, pendrive-ok, fotós cuccok és kábelek tárolására lett kitalálva. A három rekeszt, mint 3 emeletet kell elképzelni egymás felett, mert amúgy hálós rekeszből nem három, hanem nagyon sok van a tárolóban. Igazán praktikus darab!

Az ára a BGHONEY2110 kuponkóddal 4600 forint itt:

IPREE 3 REKESZES TÁROLÓ KÜTYÜKHÖZ, KÁBELEKHEZ

 


 

IPRee 40×60 látcső

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 3

Ez egy monocular, vagyis egy olyan távcső, ami egyszemes, egy csöves, szóval egy szemmel kukucskálhatunk bele. Állítólag negyvenszeres nagyítást tud (de ha csak a negyedét, már az is elég jó), kicsi, könnyű, de hasznos dolog, ha szeretünk a természetben túrázni. Azt hiszem erről nem kell többet írni, biztos vagyok benne, hogy sokaknak lehet örömet szerezni vele, ha ajándéknak veszitek, de gyanítom sokan vagytok, akik saját részre is beruháznak egy ilyen látcsőbe. Kupon nincs hozzá, az ára 4500 forint itt:

IPRee 40×60 látcső

 


 

BlitzWolf BW-P9 10 000 mAh külső akkumulátor

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 4

Megint egy olyan termék, amit nem kell magyarázni. Manapság már alapvető, hogy kirándulásra, vagy nagyobb túrákra, kempingezni vagy motorostúrázni vigyünk magunkkal ilyet. Nagyon hasznos tud lenni, ha lemerül a telefon, ha a sátorban USB-s lámpával akarunk világítani, meg még ezer esetben. Szerencsére az árak szépen mennek lefelé, így egy ilyen 10 000 mAh-ás egységet már 4000 forint alatt megkaphatunk.

Figyeljetek oda, hogy ez ugyan európai raktár, de angol, így a termék csak azért vámmentes, mert vámhatár alatt van. Július 1 után erre is fizethetjük a vámkezelés díját és az áfát!

Vásárlás itt, az ár a BG4BWP9UK kuponkóddal 3900 forint:

BlitzWolf BW-P9 10 000 mAh külső akkumulátor

 


 

Mustool MT223 60W forrasztópáka

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 5

Barkácsolós olvasóimnak szerettel ez a remek páka. A Mustool meglehetősen neves gyártó, legalábbis a kínai szerszámokat gyártó cégek közül. A vásárlók szeretik a termékeiket, olcsók, de jók, ahogy ez a páka is. 60 wattos, a hőmérséklet 200 és 450 fok között állítható, kapunk hozzá 5 különféle pákahegyet is. Egy ilyen cuccnak minden lakásban kell helyet szorítani!

A páka ára a BGHONEY2110 kuponkóddal 3800 forint itt:

Mustool MT223 60W forrasztópáka

 


 

BlitzWolf BW-LT21 színes okoségő

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 6

Feljebb már volt egy okoségő, de ez a mostani egy más fajta. Egyrészről valamivel márkásabb, más részről pedig hagyományos izzók helyére is betekerhető, akár meglévő lámpákba is. Ráadásul használható a Blitzwolf okosotthonrendszerével, beilleszthető Google Home vagy Amazon Alexa okosotthon rendszerekbe is. Természetesen van hozzá telefonos applikáció, így a Blitzwolf rendszerében a telefonról, de Google Home és Amazon Alexa okos otthon ökoszisztémák esetén akár hanggal is irányíthatjuk.

Kupon nincs hozzá, az ára így 3600 forint itt:

BlitzWolf BW-LT21 színes okoségő

 


 

45 centis lyukfúró

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 7

Na, ezt sem fogom túlmagyarázni. Akinek van kertje, az tudja mire lehet egy ilyet használni, akinek nincs, annak nincs is rá szüksége. A lényeg, hogy európai raktárból jön, a fúrószár hossza 45 centiméter, az ára pedig az alábbi hivatkozáson 3700 forint. Ha szükséged van rá kattints!

45 centis lyukfúró

 


 

Tartásjavító és gerintcvédő öv

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 8

Sajnos a cseh raktárban már csak két méret érhető el. A 3XL-es 108-, a 4XL méretű 110 centiméteres övhosszúságot jelent. Használata javítja a tartásunkat, óvja a gerincet. Jól jön, ha fizikai munkát végzel, de akkor is, ha a sok számítógép előtt üldögéléstől fáj a hátad vagy a derekad.

Kupon ehhez sincs, de íyg sem drága, a cseh raktárból 3300 forintért vehetjük meg itt:

Tartásjavító és gerintcvédő öv

 


 

Blitzwolf BW-SD7 autós gyorstöltő

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 9

A napokban akadt meg rajta a szemem, rendeltem is egyet belőle. Jön a nyár, és az autóban állandóan kevés a rendelkezésre álló USB csatlakozó. Tablet, telefonok, drón, zseblámpa és ezer egyéb dolog töltését kell megoldani, ha utazunk. Ez a Blitzwolf töltő a 3 portjával kiszélesíti a lehetőségeket, az pedig, hogy akár 30 wattos gyorstöltésre is képes, már csak hab a tortán.

Kupon nincs, de a 3300 forintos ár szerintem nagyon megérős így is!

Blitzwolf BW-SD7 autós gyorstöltő

 


 

BlitzWolf BW-ES3 fülhallgató

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 10

Újabb Blitzwolf termék, most egy fülhallgató. Ez egy vezetékes darab, használható természetesen hadsetként is. A kábelhossz 1,2 méter, a grafén membránok átmérője 10 milliméter, a frekvenciatartomány a megszokott 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az impedancia 21 Ohm. A külső egész elegáns, természetesen víz ellen védett, így sportoláskor egy kis izzadság vagy eső nem fog ártani neki.

A füles ára a 10%ForBGBW kuponkóddal 3230 forint itt:

BlitzWolf BW-ES3 fülhallgató

 


 

BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 Audio adó- vevő

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 11

Ilyenem is van itthon, bevált. de mi is ez? Ez egy Bluetooth adó és vevő egyben. Én arra használom, hogy a régebbi de amúgy tökéletes, ám Bluetooth kapcsolattal nem rendelkező házimozi erősítómra tudjak hangot vinni Bluetooth kapcsolaton keresztül. Vagyis, tudok a telefonomról zenéz hallgatni így, de a projektor hangját is átviszem vezeték nélkül, ha éppen vetített mozit szeretnék otthon.

A dolog meg is fordítható, vagyis a kis dobozkára vezetékkel továbbíthatjuk a hangot, amit aztán például egy Bluetooth fejhallgatón keresztül hallgathatunk. Szóval olyan esetekben is használható, ha régebbi, még Bluetooth-szal nem rendelkező lejátszóról szeretnénk Bluetooth fülesre vagy hangfalra hangot juttatni.

Hab a tortán, hogy a szerkezet kapott egy 200 mAh kapacitású akkumulátort is, így akár USB tápállátás nélkül is működőképes akár 7 órán keresztül. A kapcsolat Bluetooth 5.0, támogatja az A2DP HD audió protokolt is. Nálam tényleg bevált, így szeretettel ajánlom nektek is.

Az ára kupon nélkül 2700 forint itt:

BlitzWolf BW-BL2 2 In 1 bluetooth V5.0 Audio adó- vevő

 


 

Kalimba

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 12

Valószínűleg nem sokan kattanak rá erre a hangszerre, pedig nagyon kellemesen szól, igazi relax a cucc. Fából készült, 17 hangmagasságot tud. Választhatunk fafajtát is, a kínálat dióból, mahagóniból, akágból, juharból és rózsafából áll. Szerintem ebből is szép ajándék lehet.

Az ára még a BGb443d9 kuponkóddal is 5000 felett van (5700 Ft), de annyira megtetszett, nem tudtam kihagyni.

Vásárlás itt:

Kalimba

 


 

Ébresztőóra nagy számlappal és vetítővel

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 13

Ez az óra szerintem szerintem sokaknak tetszeni fog, elég régóta keresek ilyet, hogy betehessem a havi listába. Ez az óra mindent tud, amit egy ilyen szerkezettől elvárhatunk. Jól néz ki, nagy világító számlapja van. Kijelzi az időn kívül a hőmérsékletet és a páratartalmat is, van benne ébresztőóra és rádió is. Ráadás jó hír, hogy kis projektor is került bele, amivel a plafonra vetíthető a pontos idő. Ezt nagyon szeretem, régebben volt ilyen órám, nagyon kényelmes dolog éjszaka, ha felébredek csak felpillantani a plafonra, hogy lássam mennyit alhatok még.

Az óra ára a BGAOR97 kuponkóddal 5100 forint itt:

Ébresztőóra nagy számlappal és vetítővel

 


 

Wechip W2 Air Mouse, távirányító

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 14

Sajnos ez is 5000 felett van, de tényleg csak kicsivel. Viszont vágyaim egyik tárgya egy ilyen szerkezet. A leírás zerint Windows és Linux rendszeű számítógépkehez, valamint Androidos eszközökhöz használható. A leírásban ott van eldugva az is, hogy LG Smart TV, de ez utóbbit nem tudtam kipróbálni, így nem vennék rá mérget. A többi viszont biztos hogy működik. Nekem Androidos a tévém is, a projektorom is, de persze jó ez akkor is, ha valaki simán egy androidos tv boxot használ.

Van benne giroszkóp a mozgásérzékeléshez, van billentyűzet háttérvilágítással és tapipad, szóval tud mindent, amit egy ilyen cuccnak tudni kell, ráadásul marha jól is néz ki.

Kupon sajnos ehhez sincs most, az ára így 5400 forint itt:

Wechip W2 Air Mouse, távirányító

 


 

XIAOVV Q12 FORGATHATÓ BIZTONSÁGI KAMERA

A legjobb akciós kínai cuccok 5000 Ft alatt 6

Ezen a héten durván jó árat kapott ez a 360 fokban forgatható kamera is. Igaz, a BGHONEY2110 kuponkóddal is több mint 5000 forint (5400 Ft), elnézést érte, de nem tudtam így sem kihagyni.

A felbontás tehát itt is 1080p, és összességében is kb. azt tudja, mint egy valamirevaló biztonsági kamera. Vannak infra LED-ek is az éjszakai üzemmódhoz, tud 20 FPS képkocka sebességet felvételkor, ráadásul ONVIF is, vagyis, akár komolyabb kamerarendszerekbe, vagy már meglévő, beltéri rögzítőhöz is passzítható.

Ahogy feljebb írtam az ár egy kicsit 5000 forint felett van, de ennyire jó áron ez a tudás ajándék, így ide került a listába. A vásárláshoz használjátok a BGHONEY2110 kuponkódot, amivel 5400 forintért lehet kosárba tenni.

XIAOVV Q12 FORGATHATÓ BIZTONSÁGI KAMERA

 


 

Olajpasztell színes ceruza készlet 48 vagy 72 darabos

A legjobb EU raktáras kínai cuccok 5000 alatt - május 15

Már a nevéből is sejthető, hogy nem átlagos színes ceruzákról van szó. Ezekkel a ceruzákkal pasztel hatású kípeket tudunk alkotni, mintha krétával dolgoznánk, csak persze sokkal finomabban. Szép átmeneteket keverhetünk, lágy árnyalatokkal, élénk színekkel részletgazdag képeket alkothatunk. Az elkészült rajzok vízállóak, fixálni nem kell őket, ám kenődésre, maszatolódásra hajlamosak. Az biztos, hogy ez a fajta az, amit a leginkább ajánlanak művészi alkotásokhoz.

Kupon nincs hozzá, így a 48 darabos készlet 4500- a 72 darabos 6600 forintba kerül itt:

Olajpasztell színes ceruza készlet 48 vagy 72 darabos

 


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most robotporszívót nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.