Válassza az Oldal lehetőséget

ADO A20 elektromos bringa – a városi vagány!

ADO A20 elektromos bringa – a városi vagány!

Ha árkon-bokron nem is, a városon átvisz a bringám tesója!

ADO A20 elektromos bringa – a városi vagány!

Talán emlékeztek még rá, hogy tavaly ősszel írtam egy tesztet egy új gyártó első kerékpárjáról, az ADO Z20C-ről. Nos, azóta is használom, ha nem is napi rendszerességgel, de hetente 2-3 alkalommal mindig. Még télen is így volt, egyszerűbb volt ezzel elszaladni a boltba, mint beülni az autóba. Jelentem bírja a strapát!

Ha érdekel a róla készült teszt, akkor itt megtalálod: EZ NEM ELEKTROMOS BRINGA, HANEM EGY SZÖRNYETEG – ADO Z20C TESZT

ADO A20 elektromos bringa - a városi vagány! 1

További örömhír, hogy az ADO bringák átköltöztek a Gearbestről a Banggoodra. Aki ősszel próbált a Gearbesten keresztül ilyet vásárolni, annak kellemtlen emlékei lehetnek, mert most úgy néz ki, hogy talán én voltam az egyetlen, akinek valóban le is szállították. Finoman szólva kínos eset volt.

No, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy megérkezett az utód!

Az ADO A20 a képek alapján tényleg édestestvére a saját bringámnak. Majdnem ikreknek is mondhatjuk őket, bár a gyártó szerint vannak eltérések, de hogy pontosan mik ezek még magam sem tudom.

ADO A20 elektromos bringa - a városi vagány! 2

Az persze, hogy hasonlít az enyémhez nem baj, hiszen azzal minden rendben van. Megmaradt a hatótáv, a 350 wattos hajtás, a 120 kilogramm terhelhetőség, a kiiktatható sebességkorlátozás, szóval úgy nagyjából minden. A váz, az akkumulátor, a váltó sem változott, legalábbis én nem vélek különbséget felfedezni.

ADO A20 elektromos bringa - a városi vagány! 3

Az egyetlen jelentős különbség, hogy a nagy ballonos 20 colos gumik helyére egy vékonyabb, városi használatra való került. Ez valószínűleg magával hozza azt is, hogy a felnik is keskenyebbek, ezzel együtt könnyebbek lesznek. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az ADO a fatbike-ot városiasította, így most már sokkal alkalmasabb lesz arra, hogy aszfalton használjuk.

ADO A20 elektromos bringa - a városi vagány! 4

Az ADO A20 bevezető akciója jelenleg is tart a Banggoodon, emiatt kaptunk kupont is a bringához. A BGADOA20 kóddal 226 700 forintért tudjuk cseh raktárból megvenni, a szállítás pedig ingyenes!

A bevezető akció alatt, egészen május 31-ig, minden nap az első 10 vásárlót megajándékoznak egy 200 dollár értékű akkumulátorcsomaggal is. Ezen kívül, minden nap kiválasztanak 10 vásárlót, akik ajándék kerékpáros pólót kapnak. Az már csak hab a tortán, hogy most minden kiszállított kerékpárhoz jár pumpa és mobiltelefontartó is!

Vásárlás itt:

ADO A20 – 20 colos városi elektromos kerékpár – Kuponkód: BGADOA20

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.