Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki!

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki!
Na, erre a Blitzwolf BW-GC1 gamer székre most felkaptam a fejem, még nem nyomtam meg a vásárlás gombot (de megnyomtam, nem bírtam ki), de erősen remeg a kezem.

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki!

Hogy kényelmes-e a mostani székem? Végül is az, bár nem volt túl drága (Jysk), és kezdenek a párnák is összeszottyadni. Mindenesetre kb. 5 perccel ezelőttig nem jutott eszembe, hogy le kéne cserélnem, egészen addig, amíg rá nem akadtam a Blitzwolf székére. Ráadásul érkezik a cseh raktárba, június közepén elindul a szállítás, ami, hab a tortán, még ingyenes is.

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki! 1

Megnéztem gyorsan a hazai kínálatot, és az igazság az, hogy ennyi pénzért itthon is lehet gamer széket kapni, na, de milyet? Ránézésre, képességekre is fényévnyi a különbség, akár hogy is keresgélek, hasonló tudású, állíthatóságú darabot 50 százalékkal drágábban találok csak, az pedig azért nem is különbség. Na, de lássuk mit tud a Blitzwolf széke!

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki! 2

A dizájn alapján pont olyan, mint bármelyik hasonló kategóriájú szék. Görgős, forgós, karfás, magas háttámlával, és lehetősleg élénk színekkel. Ha egy kicsit jobban megnézzük, akkor azért már előjönnek a különbségek a hazai hasonló árú termékekhez képest. Ennek például vastag az ülőfelülete, és rendes oldaltartást kapunk a comboknál, nem valami kis huplit, hanem olyat, mint amit egy autós, versenyüléstől is megszokhattunk. A karfa robosztus, így képek alapján nem kell attól tartanunk, hogy a használat közben letörik, kihajlik, stb.

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki! 3

A szék magassága természetesen állítható, de ami az igazán érdekes, hogy a hasonló árú hazaiakhoz képest, ennek dönthető a háttámlája, ráadásul akár 150 fokos dőlésszögig. A háttámlán találunk állítható magasságú párnákat, egyet a nyakunknál, egyet a derekunknál, és plusz komfortnak van kihajtható, és állítható távolságú combtámasz is.

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék cseh raktárból bevezető áron, ne hagyd ki! 4

Ritkán kívánok meg valamit ennyire, mint ezt a széket, főleg ezen az áron. Ha velem együtt az elsők között akarjátok megkapni, akkor csapjatok le rá, még nagyjából 20 darab (már egyel kevesebb) van akciós áron itt:

 

Blitzwolf BW-GC1 gamer szék

 

További Blitzwolf tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.