Válassza az Oldal lehetőséget

SHARP AQUOS C10 S2 – FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért!

A SHARP AQUOS C10 S2 igazi best buy ajánlat így a nyár elejére.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért!

Egészen elképesztő árakon kaphatunk már használható telefonokat. A SHARP AQUOS C10 S2 nem szédít minket gagyi kamerákkal és óriási képátlójú, de csak HD+ kijelzővel, egy igazi, becsületes telefon.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért! 1

Rengeteg gyártó próbál piacképes telefont gyártani. Sajnos a kínaiak közül sok abban látja a megoldást, ha telepakolja használhatatlan kamerákkal a mobilt, mert ha sok a kamera, akkor rögtön megveszik. Biztos van ebben is igazság, de aki egy kicsit is ért a mobilokhoz az tudja, hogy ha 4 hátlapi kamerából csak egy alkalmas fotózásra, akkor pont semmi értelme az egésznek.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért! 2

A SHARP AQUOS C10 S2 viszont nem próbálja elcsavarni a fejünket ilyen talmi dolgokkal. A gyártó azt mondta, erre a felesleges dolgokra ne adjunk ki pénzt, és inkább rakott a mobiljába egy Snapdragon 630-as központi egységet nyolc maggal és 2,2 GHz-es sebességgel, egy FHD+ kijelzőt 2040 x 1080 pixeles felbontással, 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat. Azért ez elég jó vas, főleg azért a pénzért, amit kérnek érte.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért! 3

Persze azért van kamera is, ha valaki fotózni szeretne, de a hangsúly itt nem ezen volt. A szelfikamera csak 8 megapixeles, hátul pedig csak két optikát találunk, amik közül az egyik egy 12- a másik egy 8 megapixeles darab. Bár a főkamera felbontása nem nagy, at f/1.8-as rekeszérték kiváló, így őrült nagyméretű képeket nem készíthetünk vele, viszont 12 megásakból vállalható minőség lesz, akár kicsit rosszabb fényviszonyok között is.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért! 4

A telefon talán leggyengébb pontja az akkumulátor, ami csupán 2700 mAh kapacitású, de ismerve a központi egység teljesítményét illetve energiaéhségét, azért várhatóan egy nap egy töltéssel menni fog, legalábbis normál használat mellett. Cserébe a többi képesség kárpótolni fog minket, hiszen a mobilból nem hiányzik a GPS és a GLONASS támogatás a navigációhoz, a Bluetooth már 5.0-ás, és nem maradt ki az NFC sem.

SHARP AQUOS C10 S2 - FHD kijelző és Snapdragon processzor 30 ezer forintért! 5

Fontos adat még, mindenképpen meg kell említeni, hogy a telefon kijelzője a mai nagy batár mobiloknál egy collal kisebb, egészen pontosan 5,5 col képátlójú, így azok számára, akik jobban preferálják a kisebb, könnyebben használható készülékeket ez is fontos szempont lehet a vásárlásnál. A legvégére pedig még egy info, a telefon természetesen global verzió, vagyis B20 támogatás van, megy az itthoni 4G-s mobilnet is rajta!

Végezetül még egy jó hír, a telefont nem Kínából, hanem a Gearbest új litván raktárából tudjuk megrendelni, így várhatóan a szállítási idő sem lesz vészes, vámmal és ÁFA-val pedig garantáltan nem kell számolnunk, mert Litvánia is az EU tagállama.

Vásárlás itt:

SHARP AQUOS C10 S2, 4/64 GB – 99,67 dollár

 

További mobiltelefon hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.