Válassza az Oldal lehetőséget

Samebike elektromos kerékpárok jó áron lengyel raktárból

Samebike elektromos kerékpárok jó áron lengyel raktárból
Végre szünetet tarthatunk a járványban, irány a jó levegő és a bicikliutak Samebike elektromos kerékpárokkal!

Samebike elektromos kerékpárok jó áron lengyel raktárból

A Gearbest most két normális méretű kerékpárt is kínál akciós áron, ráadásul mind a kettő lengyel raktárból jön, gyorsan, és garantáltan vám, ÁFA és vírusmentesen!

Az olcsóbbik kerékpár a mi régi Campingünkre hasonlít. A 20 colos kerekekel szerelt, Samebike 20LVXD30 típusú szerkezet 350 wattos motort és 480 wattos névleges teljesítményű akkumulátort kapott. A teljes feltöltéséhez 4 óra szükségeltetik, ezután egy 40 kilométert tudunk megtenni tisztán elektromos hajtással, és 70 kilométert, ha tekerünk is.

Samebike elektromos kerékpárok jó áron lengyel raktárból 1

A bringa maximálisan 120 kilogrammig terhelhető, vagyis testesebbek is nyugodtan megvehetik. A maximum 35 km/órás sebesség mell kapunk 30 fokos emelkedők megmászásához szükséges erőt, előre és hátra tárcsaféket, hogy meg is tudjunk állni. Az erőátvitelt egy hétsebességes Shimano váltóval tudjuk szabályozni. A bicikli összecsukható.

A két színben, fehérben és feketében megvásárolható jármű, a kereskedő ígérete szerint, a vásárlást követő 3-5 munkanapon már nálunk is lehet.

Vásárlás itt:

Samebike 20LVXD30 elektromos kerékpár


 

A nagyobbik bicikli nem csak a külső méretekben, hanem teljesítményben is jóval erősebb. A motor 500- az akkumulátor névleges teljesítménye pedig 499 wattos. A teljes feltöltéshez itt is 4 órát adtak meg, a hatótáv megegyezik a kisebb kétkerekűével. Érdekes módon, a nagyobb teljesítmény, és a nagyobb, kerekek ellenére a maximális sebessg “csak” 30 kilométer óránként.

Itt is van elől hátul tárcsafék, és itt is van Shimano váltó, igaz, ez nem hét, hanem 21 sebességes, vagyis itt nem csak a hátsókeréknél, hanem a pedálnál is több lánckerék van. A kerékpár terhelhetősége is nagyobb, akár 150 kilós, meglett emberek is felülhetnek rá. További extra az USB csatlakozóval rendelkező LCD kijelző.

Samebike elektromos kerékpárok jó áron lengyel raktárból 2

Ha megtetszett, akkor a fenti feltételek szerint, vagyis 3-5 munkanapos szállítási idővel kalkulálhatsz. Vásárlás itt:

Samebike LO26 48V500W (350w motor teljestmény) elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.