Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOMI Wanbo X1 Projektor cseh raktárból, jó áron!

XIAOMI Wanbo X1 Projektor cseh raktárból, jó áron!

Az olcsó projektorok között egyértelműen ez a kedvencem most!

XIAOMI Wanbo X1 Projektor cseh raktárból, jó áron!

Voltam olyan szerencsés, hogy kipróbálhattam a Wanbo X1-et, és nyugodtan mondhatom, még mindig kicsit hitetlenkedve gondolok vissza arra, amikor először bekapcsoltam és megláttam a képét.

Xiaomi Wanbo X1 projektor teszt – a meglepetés ereje 4

Ez a projektor a kategóriájából kiemelkedő képességekkel bír. Jó a fényerő, a lencséi mind egy szálíg üvegből készültek, és olyan éles a képe, hogy bőven felveszi a versenyt az olcsó FHD projektorokkal is.

Kicsi és könnyű szerkezet, könnyen hordozható, és nem kell neki komoly állvány sem, elegendő egy olcsóbb tripod, amire rá tudod állítani. Szóval minden szempontból jó a cucc, aminek ráadásul az ára is jó volt.

Xiaomi Wanbo X1 projektor teszt – a meglepetés ereje 10

A múltidő nem véletlen, mert most éppen nem jó, hanem baromi jó az ára, hiszen a Banggood a cseh raktárban található gépek árát 99,99 dollárra, vagyis 30 700 forintra csökkentette. Ha gondolokozol projektor beszerzésén, de szeretnéd olcsón megúszni, akkor ne várj tovább, eljött a Te időd!

Xiaomi Wanbo X1 projektor teszt – a meglepetés ereje 18

Szerencsére ez az ár nagyon jó, főleg, hogy a Banggoodnál megmaradtak az áfamentes szállítási módok, így pont olyan feltételekkel vásárolhatunk a kínai és az európai raktárakból, mint a július 1. előtti vámszabályok szerint. Ehhez persze a kínai raktár esetén a vámmentes szállítási módok közül kell választani, én az EU Priority Line módot ajánlom.

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi Wanbo X1 Projektor

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.